Fonmoney -

Transfer de bani din Italia în România

Transferă bani din Italia spre România dând un click aici ⇒

Serviciile de transfer de bani din Italia spre România au reprezentat dintotdeauna un mare interes pentru românii aflați peste graniță.

Știind că un transfer bancar din Italia este extrem de important, instituțiile bancare s-au folosit de-a lungul timpului de nevoia românilor aflați în străinătate și au impus taxe mari de tranzacție chiar și pentru sume de bani minore.

FONMONEY ROMÂNIA și-a propus să revoluționeze TRANSFERUL DE BANI DIN ITALIA ÎN ROMÂNIA așa încât românii să se poată bucura de acest serviciu la un COMISION DE TRANSFER MIC și FIX, INDIFERENT DE SUMA TRANSFERATĂ. Prin Fonmoney un transfer de bani din Italia ajunge să fie cu până la 80% mai convenabil față de celelalte instituții.

Dacă până acum noi, www.fonmoney.ro eram lideri în ceea ce privește reîncărcarea telefonului mobil de România din străinătate, acum ne concentrăm și pe TRANSFERUL DE BANI ONLINE DIN ITALIA SPRE ROMÂNIA.

Accesând www.fonmoney.ro puteți transfera bani acasă în siguranță maximă și LA CEL MAI BUN CURS VALUTAR EUR-RON. Transferul de bani prin Fonmoney se face online, extrem de ușor și rapid, banii ajungând în contul beneficiarului în 1-2 zile lucrătoare, indiferent de banca din România.

Pe scurt spus, de acum înainte puteți face un transfer bancar ieftin, sigur și simplu cu Fonmoney. Banii dvs., datele dvs. și transferul dvs. sunt în siguranță!

Vreți să începeți chiar acum transferul de bani din Italia? Perfect! Sunteți bineveniți la noi!

The financial service is provided by Easy Payment and Finance, EP, S.A., with its registered office at Calle Gran Vía 51, 6ºC - 28013 - Madrid. Easy Payment and Finance, EP, S.A., is registered with the Bank of Spain with reference number 6849, a Spanish licensed financial institution regulated by the Bank of Spain.

Part of the service is Mi Envío Entidad de Pago, S.L., with registered office at Avinguda de Francesc Cambó, 17, 1st floor (08003 - Barcelona). Mi Envío is registered with the Bank of Spain under reference number 6926, as an authorised financial institution.

The technical service is provided by Fonmoney GmbH, located at Alser Strasse 21/6, 1080 Vienna, Austria.