Fonmoney -

Cum poți face un transfer de bani din Austria în România?

Transferă bani din Austria în contul de România făcând un click aici ⇒

Fonmoney a introdus opțiunea de transfer de bani din Austria în România, remarcându-se în mod special prin cel mai bun curs valutar EUR-RON.

Spre deosebire de băncile tradiționale, de alte website-uri și aplicații de trimis bani, Fonmoney oferă transferuri de bani la un comision fix și extrem de mic, indiferent de valoarea sumei expediate. În plus, nu există tarife ascunse, întreaga tranzacție având loc în cel mai transparent mod posibil.

Confortul și simplitatea reprezintă pentru Fonmoney un lucru esențial! De aceea am creat un sistem de transfer bancar foarte simplu, care să le permită românilor aflați în Austria să transfere bani în decurs de doar câteva momente, fără să trebuiască să ia parte la tradiționala birocrație.

Pentru a face un transfer de bani din Austria în România aveți nevoie doar de 5 minute, de cardul de credit sau de datele dvs. de online Banking. Prin Fonmoney puteți transfera bani dintr-un cont austriac, indiferent de banca la care vă este deschis contul. Dacă sunteți client la Sparkasse, Raiffeisen, Erste Bank sau orice altă bancă din Austria puteți transfera bani în orice cont de România, fie acesta un cont Raiffeisen, Banca Transilvania (BT 24), CEC Bank sau ING. Fonmoney operează cu toate băncile din România, așadar, nu contează banca de care aparțineți dvs. și nici banca beneficiarului.

Având licența de instituție financiară, trebuie să ne supunem unor reglementări impuse de către Autoritatea de Conduită Financiară. Astfel le asigurăm și garantăm clienților transferuri de bani din Austria spre România rapide și fără niciun fel de risc!

Dacă aveți întrebări sau dacă ceva vă este neclar, scrieți-ne imediat la adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook Fonmoney Romania.

The financial service is provided by Easy Payment and Finance, EP, S.A., with its registered office at Calle Gran Vía 51, 6ºC - 28013 - Madrid. Easy Payment and Finance, EP, S.A., is registered with the Bank of Spain with reference number 6849, a Spanish licensed financial institution regulated by the Bank of Spain.

Part of the service is Mi Envío Entidad de Pago, S.L., with registered office at Avinguda de Francesc Cambó, 17, 1st floor (08003 - Barcelona). Mi Envío is registered with the Bank of Spain under reference number 6926, as an authorised financial institution.

The technical service is provided by Fonmoney GmbH, located at Alser Strasse 21/6, 1080 Vienna, Austria.