Fonmoney -

Finala Eurovision 2015! Hai Voltaj, hai România!

Eurovision_BlogÎn seara aceasta ne vom bucura cu toții de finala Eurovision 2015. Fără îndoială, Fonmoney susține echipa României, reprezentată de trupa Voltaj cu melodia „De la capăt“, o melodie superbă, ce cuprinde un mesaj aparte, adresat în special românilor plecați la muncă în străinătate, pentru a putea acorda un trai mai bun copiilor de acasă.

Acest mesaj i-a impresionat nu doar pe românii din diasporă, ci și pe cei aflați încă în România...Este simplu...oriunde ne-am afla nu ar trebui să uităm de cei dragi și totodată, cei rămași acasă ar trebui sprijiniți constant așa încât să simtă că nu sunt singuri. Este un mesaj sensibil, dar care ne face să apreciem fiecare clipă alături de ai noștri. De ce? Pentru că timpul din păcate zboară uneori mult prea repde și s-ar putea să ratăm anumite momente unice, care nu vorputea fi retrăite la acceași intensitate ca prima dată.

Considerăm că acest mesaj ar putea avea un impact social semnificativ, așadar l-am susținut de la început și îl vom susține încontinuare, și astăzi în mod aparte în FINALA EUROVISION 2015, ce va fi transmisă în direct  la ora 22:00 (ora României) la TVR 1, TVR HD, TVRi sau online pe www.tvrplus.ro .

 Suntem siguri că și voi doriți ca acest mesaj săpoată fi dus mai departe! Pentru a reuși, haideți să votăm în finala de astăzi trupa Voltaj! Fiecare SMS contează și poate ajuta România să câștige!

Puteți vota de oriunde din străinătate! Dacă aveți o cartelă prepay de România Orange, Vodafone sau Cosmote o puteți reîncărca rapid, sigur și ușor prin www.fonmoney.ro/romania chiar și din străinătate. Creditul va fi trimis instant, iar dvs. veți putea vota ROMÂNIA!

....să înceapă emoțiile și să ne pregătim să facem galerie aici pentru a ajunge pe primul loc în Viena! HAI VOLTAJ, HAI ROMÂNIA!