Fonmoney -

Fonmoney vă urează Sărbători Fericite!

Timpul trece atât de repede încât nici nu ne dăm seama. Parcă abia acum sărbătoream Crăciunul și ia uitați că deja iarăsi suntem în prag de Sărbătoare...da da da..Paștele bate deja la ușă!

La noi deja rețetele de prăjituri, de drob de miel, de friptură, de pască cu brânză și multe alte bunătăți de Paște stau înșirate peste tot iar coșulețul din nuielușe așteaptă să fie umplut cu ouă roșii, galbene și albastre!

Momentan suntem doar în pregătiri, dar suntem cu zâmbetul pe buzr pentru că știm că la final ne vom bucura de o masă de Paște bogată și delicioasă, o masă așa cum doar la români se găsește.

Nimic nu ne bucură mai tare decât aceste Sărbători mari ale anului când avem ocazia să redescoperim mâncarea, obiceiurile și tradițiile românești. Cu siguranță simțiți și voi asta și cu siguranță apreciați aceste momente în care toți cei dragi vouă se adună la un loc chiar și de peste mări și țări.

Noi vă urăm de pe acum Sărbători Fericite și nu uitați că deși ne aflăm în febra pregătirilor nu o să vă neglijăm; Pentru ca dvs. să puteți reîncărca o cartelă prepay de România (Orange, Vodafone sau Telekom) Fonmoney vă stă la dispoziție tot timpul, indiferent de oră sau zi.

 Să aveți parte de cele mai frumoase Sărbători!

PAȘTE FERICIT!

The financial service is provided by Easy Payment and Finance, EP, S.A., with its registered office at Calle Gran Vía 51, 6ºC - 28013 - Madrid. Easy Payment and Finance, EP, S.A., is registered with the Bank of Spain with reference number 6849, a Spanish licensed financial institution regulated by the Bank of Spain.

Part of the service is Mi Envío Entidad de Pago, S.L., with registered office at Avinguda de Francesc Cambó, 17, 1st floor (08003 - Barcelona). Mi Envío is registered with the Bank of Spain under reference number 6926, as an authorised financial institution.

The technical service is provided by Fonmoney GmbH, located at Alser Strasse 21/6, 1080 Vienna, Austria.