Fonmoney -

Încărcare online România din Spania

Dragi români din Spania,

Vreți să faceți o încărcare online Orange, Vodafone sau Telekom în România dar nu știți cum să procedați? Atunci vă aflați la locul potrivit deoarece atunci când vine vorba de reîncărcări electronice Fonmoney este serviciul care face diferența! Prin intermediul nostru puteți trimite credit pe cartela unui telefon de România utilizând cardul dvs. de credit, Paysafecard-ul sau viramentul bancar direct oferit de serviciul Sofort Banking. În plus, la Fonmoney nu e necesar să vă creați un cont de utilizator. Numai bine, pentru că parolele se uită oricum foarte repede, așa că veți aveți o grijă în minus!

Pentru a face o reîncărcare prepay din Spania în România trebuie doar să accesați pagina noastră web www.fonmoney.ro/spania.

- Aici va trebui să introduceți numărul de mobil pe care vreți să îl reîncărcați.

- Odată ce v-ați asigurat că numărul de telefon este introdus corect puteți trece la pasul următor, ce constă în alegerea sumei cu care vreți să reîncărcați numărul de telefon respectiv.

- În etapa următoare va trebui să selectați una din cele trei modalități de plată, pe care vi le-am enumerat mai sus. După ce ați efectuat plata, cartela Orange, Vodafone sau Telekom va fi reîncărcată instant. În mod normal destinatarul ar trebui să primească un sms de la operatorul de telefonie mobilă prin care este pus la curent cu actualul credit prepaid.

Nu ezitați și încercați chiar acum o încărcare electronică prin Fonmoney. În aproximativ 1 minut puteți face pe cineva fericit, trimițându-i un credit prepay sau bineînțeles vă puteți prelungi validitatea cartelei. Aceast aspect este destul de important pentru cei ce locuiesc în străinătate, așa că, nu vă neglijați cartela. Dacă aceasta nu este reîncărcată la un anumit interval de timp, ea își poate pierde valabilitatea, urmând să vă pierdeți numărul.

Cu Fonmoney puteți reîncărca prepay la orice oră din zi. Vă așteptăm să descoperiți cea mai rapidă, sigură și ușoară modalitate de a transfera credit pe o cartelă de România.

Dacă vă interesează să faceți un transfer de bani online din Spania în România, este posibil și acest lucru. Pentru a trimite bani chiar acum, faceți click AICI.

 

The financial service is provided by Easy Payment and Finance, EP, S.A., with its registered office at Calle Gran Vía 51, 6ºC - 28013 - Madrid. Easy Payment and Finance, EP, S.A., is registered with the Bank of Spain with reference number 6849, a Spanish licensed financial institution regulated by the Bank of Spain.

Part of the service is Mi Envío Entidad de Pago, S.L., with registered office at Avinguda de Francesc Cambó, 17, 1st floor (08003 - Barcelona). Mi Envío is registered with the Bank of Spain under reference number 6926, as an authorised financial institution.

The technical service is provided by Fonmoney GmbH, located at Alser Strasse 21/6, 1080 Vienna, Austria.