Fonmoney -

La orice încărcare online primești acum mai mult credit pe telefon! TVA-ul a scăzut!

Anul 2016 ne aduce vești bune: TVA-ul a scăzut, așadar la orice încărcare online Orange, Vodafone sau Telekom primiți acum mai mult credit pe telefonul mobil!

Conform noului cod fiscal intrat în vigoare la 01.01.2016 cota standard de TVA în România a scăzut de la 24% la 20%, iar pentru anumite categorii de bunuri sau servicii acesta a scăzut la 9% sau chiar la 5%.

Clar este un motiv de bucurie când ne gândim că astfel putem face economii!

Un bun exemplu este creditul primit de către utilizatorii prepay

În mod normal, când cineva face o reîncarcă creditul cartelei prepay, beneficiarului i se trimite creditul INCLUSIV cu TVA-ul României.

ÎNSĂ, dat fiindcă pentru fiecare serviciu sau bun consumatorul trebuie să plătească statului român cota de TVA, aceasta i se va reține automat din creditul prepaid reîncărcat, primind în cele din urmă mai puțin credit prepay. Acum însă din fericire TVA-ul a scăzut cu 4 procente, așadar pentru orice încărcare Orange, Vodafone sau Telekom vă veți bucura de mai mult credit prepaid!

În tabelul de mai jos puteți vedea exact cu cât credit prepaid veți primi acum mai mult la încărcarea electronică prin Fonmoney față de anii precedenți:

Prices_RO_TVA_New_484x252px

Orice diferență contează, oricât ar fi de mică. Sunteți și voi de acord cu asta? Dacă da, nu mai așteptați și încărcați chiar acum cartela prepay. Sunteți mereu bineveniți la Fonmoney, cel mai simplu, sigur și rapid serviciu pentru reîncărcarea online a cartelei prepaid. Pe deasupra puteți efectua o încărcare fără să vă creați un cont de utilizator!

The financial service is provided by Easy Payment and Finance, EP, S.A., with its registered office at Calle Gran Vía 51, 6ºC - 28013 - Madrid. Easy Payment and Finance, EP, S.A., is registered with the Bank of Spain with reference number 6849, a Spanish licensed financial institution regulated by the Bank of Spain.

Part of the service is Mi Envío Entidad de Pago, S.L., with registered office at Avinguda de Francesc Cambó, 17, 1st floor (08003 - Barcelona). Mi Envío is registered with the Bank of Spain under reference number 6926, as an authorised financial institution.

The technical service is provided by Fonmoney GmbH, located at Alser Strasse 21/6, 1080 Vienna, Austria.