Fonmoney -

Să deschidem “Borcanul Prieteniei” împreună!

Ei bine, Fonmoney, serviciul online prin intermediul căruia puteți reîncărca  creditul Orange, Vodafone sau Telekom are sediul în Viena. Deși este un serviciu internațional de reîncărcări prepay, România este prima țară pentru care Fonmoney a activat și unde început să crească. În plus, o parte din echipa Fonmoney își are rădăcinile în România, așa că ne este tare dragă și acest drag crește pe zi ce trece, mai ales că și voi contribuiți activ la asta!

Dar lăsând mica introducere deoparte, să ne întoarcem la borcănașul nostru! Într-o zi agitație mare la birou! De ce? Pentru că Fonmoney avea musafiri din România! Deși vizita dura doar câteva ore,  fericire cât cuprinde, că doar nimic nu e mai frumos decât să-ți revezi prietenii!

Kling-Kling la ușă și “Bine ați venit”! Zâmbete până la urechi și îmbrățișări puternice înainte de a trece la lucruri serioase. Deși business it’s business, timpul trece repede când îl petreci cu cei dragi... și odată s-a făcut ora 5 când vizitatorii noștri se pregăteau deja să se întoarcă acasă.. așa că din nou, grabă mare să nu întârziem la aeroport. Sinceri să fim nu ne prea place să ne luăm la revedere, dar cum încercăm să rămânem pozitivi am încheiat cu un mare “Pe curââââând!”. Dar așa cum știm și noi, omuleții români sunt mereu calzi și darnici și nu ratează nicio ocazie să nu îți dăruiască ceva din inimă!

Atunci am primit Borcănașul Prieteniei! Un gest atât de mic, dar atât de sincer și frumos! Cum să nu îți fie drag să vezi că prieteniile rămân chiar dacă între ele sunt sute de km.? Ne-am îndrăgostit din prima de aceste bomboane colorate! Și cu toate că ne venea să le devorăm pe moment, am rezistat până ne-am întors la birou și le-am făcut o poză pentru a le împărți cu voi!

Voiam să vă arătăm încă o dată cu lucrurile oferite cu drag nu se uită și că prieteniile sunt importante! Dacă și vouă vă este dor de prietenii voștri oferiți-le chiar acum “Borcănașul prieteniei”. Sunteți la distanță? Nicio problemă! Click aici și dați share borcănașului nostru pe pagina de Facebook al unei persoane de care vă e dor sau care contează pentru voi!

Împărțiți prieteniile alături de Fonmoney! Nu uitați, gesturile mici fac diferența! Așadar, share postării noastre și aduceți cuiva zâmbetul pe buze! Fie doar cu o bomboană sau cu un credit prepay! :-)

The financial service is provided by Easy Payment and Finance, EP, S.A., with its registered office at Calle Gran Vía 51, 6ºC - 28013 - Madrid. Easy Payment and Finance, EP, S.A., is registered with the Bank of Spain with reference number 6849, a Spanish licensed financial institution regulated by the Bank of Spain.

Part of the service is Mi Envío Entidad de Pago, S.L., with registered office at Avinguda de Francesc Cambó, 17, 1st floor (08003 - Barcelona). Mi Envío is registered with the Bank of Spain under reference number 6926, as an authorised financial institution.

The technical service is provided by Fonmoney GmbH, located at Alser Strasse 21/6, 1080 Vienna, Austria.