Fonmoney -

Sunteți și dvs. unul din românii plecați în Germania?

nu mai este o surpriză. Conform Oficiului federal de Statistică numărul străinilor din Germania a crescut în 2014 cu 6,8% față de 2013, mai exact cu 519.300 de persoane, iar 60% din străini provin din state membre ale Uniunii Europene. Aceast procent este profund influențat și de valul străinilor români, care ocupă cea mai mare creștere procentuală din totalul noilor imigranți, înregistrând un procent de 31,9% (În comparație cu 2013), urmați de bulgari, care înregistrează un procent de 24,8%.

Deși Germania este un centru multicultural, obiectivul comun al tuturor străinilor este acela de a-și găsi un loc de muncă mai bun sau o profesie, care să le ofere o stabilitat financiară. Majoritatea străinilor plecați în Germania nu sunt veniți cu familiile lor, așa încât ei încearcă să găsească constant o modalitate economică prin care să trimită bani în România pentru a-i susține financiar pe cei dragi.

Dacă sunteți unul din cei 355.343 de români plecați în Germania sau unul din cei care vor încerca să-și găsească acolo un trai mai bun și urmăriți să vă susțineți constant familia din România cu sume mici de bani, vă reamintim că puteți face asta cu Fonmoney.

Prin Fonmoney, serviciul online de reîncărcare prepay puteți încărca o cartelă Orange, Vodafone sau Telekom de România nu doar din Germania, dar și din alte colțuri ale lumii. Simplu, rapid, sigur și fără a fi nevoie de înregistrare. 

The financial service is provided by Easy Payment and Finance, EP, S.A., with its registered office at Calle Gran Vía 51, 6ºC - 28013 - Madrid. Easy Payment and Finance, EP, S.A., is registered with the Bank of Spain with reference number 6849, a Spanish licensed financial institution regulated by the Bank of Spain.

Part of the service is Mi Envío Entidad de Pago, S.L., with registered office at Avinguda de Francesc Cambó, 17, 1st floor (08003 - Barcelona). Mi Envío is registered with the Bank of Spain under reference number 6926, as an authorised financial institution.

The technical service is provided by Fonmoney GmbH, located at Alser Strasse 21/6, 1080 Vienna, Austria.