Fonmoney -

Vă mulțumim frumos!

Fonmoney România crește pe zi ce trece tot mai mult și asta datorită încrederii pe care ne-o arătați! Încercăm să devenim mai buni și să oferim un serviciu de calitate, de care să se bucure toți românii și care, la rândul lor să poată să-i suprindă și pe alții.

Ne dorim ca toți cei aflați în străinătate să poată reîncărca online cartela prepay Orange, Vodafone sau Cosmote de România rapid, sigur și fără înregistrare, așa încât să poată lua legătura cu cei de acasă cu ușurință.

Pagina noastră de Facebook se bucură de numeroși prieteni care, la fel ca și noi iubesc România și îi simt lipsa în fiecare zi. Prin fotografiile pe care le postăm, prin informațiile pe care vi le aducem și prin ceea ce încercăm să exprimăm ne dorim să vă simțiți mereu mai aproape de România, deoarece, niciunde în lume nu e ca acasă.

Și pentru că tot am vorbit de fotografii, am vrea să-i mulțumim în mod special lui Claudiu Păduroiu, un fotograf profesionist, care ne-a permis încă de la început să vă facem cunoscute imaginile surprinse de el. De multe ori ați retrăit amintirile vii de acasă, v-ați simțit mândri că proveniți din această țară, v-ați reamintit ce frumos este să fi liber sau să te simți ca un copil.

O parte din fotografiile postate îi aparțin lui Claudiu Păduroiu și  în acest mod am vrea să îi mulțumim frumos pentru sprijinul acordat. Îl felicităm pentru acest talent, pentru perseverență și mai ales pentru dorința de a împărți și cu alții frumoasa artă fotografiei.

Dacă vreți să admirați și alte fotografii superbe din România vă invităm să accesați următorul blog www.paduroiu.claudiu.eu ; Cu siguranță veți descoperi o Românie aparte.

Fonmoney România speră ca în continuare să se bucure de un număr cuprinzător de fani, care să se bucure constant de posibilitatea unei reîncărcări electronice prepay online și bineînțeles vă așteptăm și pe pagina noastră de Facebook.

Dacă vreți să admirați și alte fotografii superbe din România vă invităm să accesați blogul lui personal: www.paduroiu.claudiu.eu

The financial service is provided by Easy Payment and Finance, EP, S.A., with its registered office at Calle Gran Vía 51, 6ºC - 28013 - Madrid. Easy Payment and Finance, EP, S.A., is registered with the Bank of Spain with reference number 6849, a Spanish licensed financial institution regulated by the Bank of Spain.

Part of the service is Mi Envío Entidad de Pago, S.L., with registered office at Avinguda de Francesc Cambó, 17, 1st floor (08003 - Barcelona). Mi Envío is registered with the Bank of Spain under reference number 6926, as an authorised financial institution.

The technical service is provided by Fonmoney GmbH, located at Alser Strasse 21/6, 1080 Vienna, Austria.