Iată cum puteți să transferați bani în străinătate, fără a deține o carte de credit.

Trimiteți bani prin virament bancar direct către noi.

Dragi prieteni, avem noutăți bune pentru toți cei care sunt interesați să trimită bani cu Fonmoney.
Acum vă oferim posibilitatea de a trimite bani și de a plăti prin virament bancar direct către contul nostru.

 

Această metodă nouă vă oferă următoarele avantaje:

Nu aveți nevoie de un card de credit, ca să trimiteți bani celor dragi. Tot ce aveți nevoie este doar de un cont bancar.
Viramentul de bani prin intermediul băncii este foarte practic. Plătiți direct în contul nostru, iar noi ne ocupăm de restul. Vom avea grijă ca banii dvs. să ajungă repede și în siguranță la destinație.
Dacă aveți acces la opțiunea Online Banking, atunci puteți să transferați banii simplu și comod, fără să vă adresați la bancă.

Cum pot să transfer bani în străinătate și să plătesc la Fonmoney prin virament bancar?
Mai jos vă explicăm pas cu pas, cum să beneficiați de avantajele acestei metode de plată.

1. Pentru început este nevoie să vă creați gratis un cont pe pagina Fonmoney. Apoi alegeți țara spre care vreți să efectuați transferul de bani, spre exemplu Cuba, Turcia, Bulgaria, România, Polonia sau o altă țară. Introduceți apoi datele contului bancar al beneficiarului și suma pe care vreți s-o trimiteți prin intermediul Fonmoney.

2. Alegeți ca metodă de plată „Virament bancar”.

3. În pasul următor vedeți sumarul tranzacției dvs. Această pagină conține suma introdusă de dvs., un număr de referință și rechizitele bancare ale Fonmoney. Aceste date sunt salvate, însă tranzacția încă nu este efectuată. Trebuie doar să faceți un virament bancar în contul nostru. Doar acest pas vă desparte de finalizarea tranzacției dvs. pentru ca noi să transferăm banii către beneficiar!

4. Plata prin virament bancar este simplă. Asigurați-vă că ați introdus corect rechizitele bancare ale Fonmoney, IBAN-ul și BIC, apoi introduceți numărul de referință. Acest număr de referință are următorul format FON-123456789-12345. Aveți grijă să indicați corect numărul de referință, pentru ca el să fie ordonat corect tranzacției dvs.

5. Cererea dvs. va fi salvată în sistemul nostru pentru 3 zile în așteptarea finalizării tranzacției. Vă vom trimite un Email cu sumarul tranzacției dvs. și toate datele necesare pentru o a efectua. Dacă doriți să plătiți în filiala băncii dvs, vă rugăm să imprimați Email-ul primit, ca să aveți toate datele necesare pentru transfer. La fel veți primi Email-uri prin care vă vom reaminti despre tranzacțiile nefinisate.

6. Imediat ce banii ajung în contul nostru, vor fi virați sigur și rapid către beneficiarul din străinătate.

Rapid, sigur și mereu eficient – acesta este un serviciu de transfer de bani oferit de către Fonmoney. Deținem o vastă experiență în transferuri de bani către Polonia, România, Bulgaria și Turcia. Iar acum aveți posibilitatea de a trimite bani și în Cuba.


Nu ezitați, cu Fonmoney banii dvs. sunt în siguranță.


 

Transfer bancar online EUR - RON – Economisește taxele mari ale băncilor!

MTROP_Transfer_bancar_eur_ron

Transferurile EUR - RON de la o bancă la alta din România fie online, fie la ghișeu sunt de obicei extrem de costisitoare, însă cum se spune, nevoie ta obligă. Noi considerăm că nevoia te învață mereu să găsești o soluție mai bună și mai economică pentru buzunarul tău.

Considerăm că Fonmoney este cea mai avantajoasă opțiune de transfer de bani online din EUR în RON. Indiferent dacă vă aflați în străinătate sau în România, dacă dețineți un cont bancar deschis în EUR puteți transfera bani în alt cont deschis în LEI prin intermediul nostru.

 

De ce să faceți un transfer bancar din EUR în LEI cu Fonmoney?

- 100% siguranță și confidențialitate – Prin licența pe care o deținem, licența unei instituții de plată acordată de către Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie, vă asigurăm că informațiile dvs. sunt tratate cu confidențialitate maximă și sunt folosite doar în scopul transferurilor bancare.

- Curs valutar EUR – RON excelent - Cel mai bun de pe piață (Cursul este actualizat zilnic)

- Transfer rapid de bani: În maxim 2 zile lucrătoare banii ajung în cont

- Comod și ușor chiar de acasă: Efactuați transferul bancar de pe un cont de EUR pe alt cont de LEI direct din fața calculatorului.

- Indiferent dacă faceți transferul în numele dvs. sau în numele unei întreprinderi, cu Fonmoney este posibil transferul de pe un cont de EUR în unul de RON.

- Plătește rapid și sigur cu cardul de credit

 

Care sunt comisioanele băncilor din România la transferul în valută EUR – RON?

Comisioanele la transferurile bancare în valută sunt foarte piperate. De exemplu, pentru un transfer de bani EUR-RON de la o bancă la alta banca percepe un comision de 0,10% din suma trimisă, comisionul minim de plată fiind între 10 EUR și 15 EUR, depinde de bancă.

 

Cât de rentabil este să faceți un transfer de bani online în valută de la o bancă la alta în România?

Exemplu: Să presupunem că dețineți un cont deschis în EUR la o bancă din România care percepe un comision de 0,10% la plățile sau transferurile EUR - RON ,comisionul minim fiind 10 EUR pe tranzacție.

 

În acest caz la un transfer de 100 de EUR veți plăti în acest caz la banca dvs. 10 EUR. La fel și în cazul unui transfer de 500 EUR, 1000 EUR, 5000 EUR sau 10.000 de EUR. Odată ce trimiteți sume mai mari, de exemplu 15.000 EUR, comisionul va fi de 15 EUR (0,10% din 15.000 EUR transferați).

 

La Fonmoney însă, fie că transferați 10 EUR într-un cont deschis în RON, fie că transferați 50 EUR sau 100 EUR sau 4000 de EUR (maximul momentan) plătiți un comision fix și extrem de mic: doar 0,99 eur.

Așadar, aveți nevoie urgentă să efectuați un transfer de bani dintr-un cont de EUR în unul de RON? Fonmoney este atunci cu siguranță cea mai avantajoasă opțiune de a transfera bani online în România

Ce reprezintă codul IBAN?

 

Ce este codul IBAN?

Prescurtarea IBAN provine de la International Bank Account Number, ce reprezintă un cod unic de identificare la nivel internațional, menit să faciliteze plățile interbancare.

Astfel, la orice transfer bancar fie la nivel național, fie la nivel internațional este nevoie de codul IBAN, un cod deținut de toată lumea care bineînțeles deține un cont bancar.

Cum este format codul IBAN?

Lungimea codului IBAN depinde de țara în care este deschis contul bancar respectiv.

De exemplu, în cazul României, codul IBAN este format din 24 de caractere, reprezentând următoarele:

- Primele două caractere reprezintă țara (în cazul României: RO)

- Următoarele două cifre reprezintă un număr de control, generate special pe baza unui algoritm.

- Apoi, următoarele 4 cifre reprezintă banca emitentă a contului bancar.

- Restul caracterelor (16 cifre) sunt de asemenea generate special.

Ceea ce este interesant la codul IBAN este faptul că ne indică informații privind destinatarul, chiar dacă expeditorul nu indică niciun detaliu. Prin intermediul codului IBAN se poate identifica astfel beneficiarul plății.

Cum pot verifica dacă IBAN-ul este corect?

Accesând următorul Link https://www.ibancalculator.com puteți verifica dacă un anume cod IBAN este corect sau nu. Aici veți primi informații referitoare nu numai la corectitudinea IBAN-ului, ci și detalii precum banca emitentă sau codul BIC. În cazul în care codul IBAN nu este corect, acest website vă indică și eroarea. De exemplu, dacă ați uitat o cifră vă va apărea mesajul cu „lungime incorectă”.

Cum pot transfera bani cu Fonmoney cu ajutorul IBAN-ului?

Rapid și ușor! Pentru a face un transfer bancar internațional cu Fonmoney accesați www.fonmoney.ro și selectați de exemplu România, făcând click pe serviciul „Transfer de bani online”. Aici urmează să introduceți codul IBAN al destinatarului și numele acestuia, urmând în cele din urmă să ne indicați câteva date personale pentru a vă cunoaște mai bine. Apoi vă mai rămâne doar să finalizați plata, iar noi să ne ocupăm de restul, mai exact să trimitem banii beneficiarului!

Important: Pentru efectuarea transferurilor de bani cu Fonmoney este necesar doar codul IBAN. NU este nevoie de Codul BIC sau SWIFT.

Ce înseamnă SEPA și care e avantajul de a face un transfer de bani cu Fonmoney?

 

 

➜ Trimite bani în România cu Fonmoney - 100% sigur, rapid și ușor la un curs valutar excelent!

 

Zona unică de plăți în euro (Single Euro Payments Area) sau pe scurt SEPA a fost implementată cu scopul de a crea o zonă geografică în interiorul căreia procesul de plăți în EUR la nivel european să fie mai rapid, mai ușor și mai convenabil.

 

În interiorul SEPA milioane de locuitori și firme pot efectua transferuri de bani în moneda EURO. Indiferent de locație, plățile SEPA trebuie să respecte aceleași condiții, drepturi și obligații.

 

Introducerea monedei EURO a dus la ușurința procesului de efectuare a transferurilor de bani internaționale. Până de curând, plata pentru diferite bunuri, servicii sau transferuri de bani dintr-o țară în alta nu au fost chiar ușoare. De cele mai multe ori, durata unui transfer de bani internațional dura prea mult și în plus, beneficiarul nu primea întreaga sumă de bani. Acum însă, prin existența SEPA, transferul de bani (EUR-EUR) în zona euro este mai rapid, mai transparent și mai sigur.

 

Ce este o plată SEPA?

Plata SEPA este o plată în EUR a cărei bancă beneficiară se află în una din cele 33 de țari* (Lista statelor membre SEPA o găsiți la finalul acestui articol) din spațiul SEPA. Practic SEPA se referă la transferurile de bani ce se realizează dintr-un cont bancar deschis în EUR în alt cont bancar în EUR. De obicei, astfel de plăți sunt avantajoase pentru firme cu afaceri la nivel internațional pentru plățile de bunuri sau servicii. Plățile SEPA pot fi efectuate și de persoane fizice care dețin un cont deschis în EUR și doresc să transfere bani în alt cont de EUR, fie că acesta este deschis în țara în care se află expeditorul, fie că este deschis în străinătate.

 

Care sunt caracteristicile unei plăți SEPA?

- Moneda de plată este euro

- Destinatarul trebuie să se afle în una din țările din zona SEPA

- Suma trimisă beneficiarului se va credita în totalitate

- Pentru plățile SEPA este necesar codul IBAN (pentru conturile bancare ale clienților) și codul BIC (pentru a putea identifica furnizorii de servicii de plată)

 

De ce este mai avantajos transferul de bani cu Fonmoney față de transferul SEPA?

Avantajul la Fonmoney constă în faptul că puteți efectua un transfer de bani internațional din EUR în RON, față de SEPA, prin care puteți trimite bani doar din EUR-EUR. Prin SEPA se pot efectua și transferuri din EUR în alte valute, însă banca este cea care va face conversia. Astfel în funcție de bancă se vor înregistra anumite costuri legate de conversie, acestea depinzând de fiecare bancă în parte.

 

EXEMPLU: Dacă vă aflați în Italia unde aveți deschis un cont în EUR și vreți să trimiteți bani într-un cont bancar din România deschis în RON puteți face asta cu Fonmoney extrem de avantajos. La Fonmoney orice transfer de bani EUR-RON (indiferent de sumă) poate fi efectuat fără comosion. Da, da,da! Exact așa cum vedeți: 0 € comision.

 

În schimb, dacă ați face o un transfer bancar SEPA, sunteți obligat să faceți transferul de bani într-un cont deschis în EUR (banca urmând să facă conversia) asta însemnând că beneficiarul va pierde din suma de bani trimisă în momentul în care se va efectua schimbul valutar din EUR în RON.

 

Prin Fonmoney îi puteți trimite destinatarului din România suma de bani direct în EUR rapid, comod și avantajos. Astfel, nu este necesar ca beneficiarul să aibă un cont deschis în EUR.

 

Care sunt celelalte beneficii de a trimite bani cu Fonmoney?

- Cel mai bun curs valutar EUR-RON: Fonmoney vă oferă mereu un curs valutar avantajos și actualizat; în fiecare moment beneficiați de un curs EUR-RON real.

- Transfer de bani rapid: Transferul de bani durează între 1-2 zile lucrătoare. Beneficiarul poate primi banii chiar în aceași zi în care ați efectuat transferul, bineînțeles, asta depinzând și de banca la care îi este deschis contul.

- Siguranță și securitate avansată: La Fonmoney atât datele dvs. cât și banii dvs. se află în siguranță. Ca și instituție specializată de plată sub licența Autorității de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA) siguranța banilor dvs. este garantată.

- Echipa de Serviciu Clienți: Scopul nostru este să ne satisfacem clienții 100%. De aceea, ne puteți contacta oricând la adresa [email protected] Ne va face plăcere să vă răspundem la întrebări sau să auzim părerea dvs.

 

*Care sunt țările din zona SEPA?

- Statele membre SEPA din zona euro: Austria, Belgia, Cipru, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxembourg, Malta, Olanda, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania

 

- Statele membre SEPA din zona non-eur: Bulgaria, Cehia, Croația, Danemarca, Marea Britanie, Romania, Suedia, Ungaria.

 

- State mebre SEPA, non-membre UE: Elveția, Islanda, Liechtenstein, Monaco, Norvegia, San Marino

 

La Fonmoney transferul de bani are loc acum și mai sigur și mai rapid prin integrarea sistemului de verificare de la HooYu

➜ Cu Fonmoney puteți face un transfer de bani rapid în România chiar acum

 

Pentru Fonmoney comoditatea, ușurința și siguranța prin care se poate realiza un transfer de bani online joacă un rol extrem de semnificativ. Datoria noastră este să ne asigurăm că fiecare tranzacție este realizată corect și legal, fără fraude și asta va fi mai ușor de acum încolo datorită sistemului pe care l-am integrat cu ajutorul echipei HooYu. Așadar, avem un motiv de sărbătoare!

 

Începând cu 13 octombrie 2016, Fonmoney a încheiat un parteneriat cu Hooyu, o platformă digitală globală, care permite verificarea identității clienților noștri mai rapid, mai sigur și mai ușor.

 

Cum are loc de fapt procesul de verificare prin HooYu?

Verificarea identității clienților prin HooYu are loc printr-o combinație unică a analizei amprentei digitale, printr-un sistem automatizat de analiză a documentelor personale și a biometriei faciale. În plus, HooYu permite verificarea clienților și cu ajutorul mediilor sociale. De fapt, acestea vin ca un ajutor complementar procesului de verificare.

 

Altfel spus, HooYu este integrat în pagina noastră web unde clienții sunt rugați să urmeze 3 pași simpli pentru a parcurge procesul de verificare:

  • Efectuarea unui selfie
  • Atașarea fotografiei carnetului de șofer, a cărții de identitate sau a pașaportului
  • Indicarea unuia din profilurile dvs. din mediul social (de exemplu profilul de Facebook sau de LinkedIn).

Suntem încântați ca de acum încolo să vă oferim o metodă și mai comodă și rapidă de autentificare. De fapt, nu suntem singurii care au fost încântați de această idee. Pe baza colaborării noastre cu echipa HooYu au urmat diferite articole internaționale ce au subliniat importanța și beneficiile aduse de această metodă inovativă de verificare a identității.

 

MobileIdWorld sublinează rapiditatea transferului de bani ce va avea loc de acum încolo pe website-ul Fonmoney. Biometricupdate.com susține importanța schimbării și a vitezei de verificare a identității clienților în era digitală în care trăim. The Papers, Fintech Finance și Planetbiometrics au scris de asemenea despre parteneriatul nostru cu HooYu și despre siguranța și rapiditatea transferurilor bancare internaționale prin sistemul inovativ adoptat de către Fonmoney.

 

Sub această formă, Fonmoney își dorește să vă asigure un transfer de bani 100% sigur, simplu și rapid, evitând riscurile tranzacțiilor frauduloase. Sperăm să vă facă plăcere să utilizați Fonmoney! La noi sunteți mereu bineveniți nu numai pentru a trimite bani online ci și pentru a ne împărtăși ideile și opiniile dvs. Nu uitați, părerea dvs. contează pentru noi!

5 motive pentru care cu siguranță suni acasă din străinătate!

 

➜ Reîncarcă online cartela de România din străinătate sau trimite bani online

 

„Îmi aduc aminte perfect când am plecat de acasă și m-am mutat în Austria. Era sfârșitul lui februarie 2013. Eram extrem de fericită deoarece știam că mă așteaptă un drum nou cu multe oportunități. Pe de altă parte îmi era frică...Îmi lăsam acasă familia, prietenii și un sertar plin cu amintiri alături de oameni dragi, care pe parcurs au contribuit la formarea mea ca și om. Fiind însă o fire ambițioasă mi-am dorit să depășesc acest prag și să o iau pe un drum nou, să îmi demonstrez mie însumi că pot avansa și să acumulez cât mai multe experiențe pe plan internațional. Zis și făcut! Am ajuns în Viena de aproape 3 ani deja. De când am plecat de acasă timpul nu a mai stat în loc!”, spune Sofia Maria P.

„Experiențele ne schimbă. Devenim mai puternici pe de o parte, mai sensibili pe de altă parte, mai dornici de aventură și de cunoaștere. Dar există totuși ceva ce NU SE VA SCHIMBA NICIODATĂ: dorința de a păstra contactul cu cei de acasă, mai ales în momente de maximă bucurie”. Care sunt acestea?

 

Mărirea salariului

„Aș putea spune că este trist că uneori bucuria ajunge să se măsoare în bani, însă din păcate asta este lumea în care trăim. După 2 ani de zile de muncă intensivă am primit mărire de salar! M-am bucurat enorm nu numai din punct de vedere financiar...m-am bucurat sincer că munca mea a fost apreciată. Din păcate știm cu toții că uneori românii nu sunt prea bine văzuți în străinătate, de aceea bucuria a fost de două ori mai mare! Mărire de salar și satisfacția de a demonstra că românii sunt oamenii serioși și că ne ținem de cuvânt! Instant am pus mâna pe telefon și am sunat acasă. O asemenea veste trebuia dată mai departe cât mai repede. A fost o explozie de fericire și motivație!”

 

Găsirea apartamentului perfect

„6 ani la rând Viena a fost în topul orașelor în care se trăiește cel mai bine. Așa și este, fără nicio îndoială. Mijloacele de transport sunt extrem de bine organizate. Punctualitatea, ordinea, disciplina și siguranța sunt puncte forte. Când vine însă vorba de chiria apartamentelor, hmmm....se schimbă puțin situația”. ( Sofia râde și dă din cap) „Cui nu îi place ce e frumos? Așa e construit omul. Evident și apartamentele frumoase și cu un stil aparte costă foarte mult.”  (Sofia zâmbește iar). „De fiecare dată când auzeam prețul unei chirii îmi venea să fac doar stânga împrejur, dar nevoia te obligă să alegi până la urmă cea mai bună și convenabilă variantă chiar dacă nu e probabil 100% pe placul tău. Dar lumea e mică și noi românii suntem mulți și ne ajutăm între noi. Acum 3 luni, cu ajutorul unei prietene din România, care de asemenea avea o cunoștință a unei alte cunoștințe am găsit apartamentul perfect la un preț perfect! 2 ani și jumătate am așteptat acest moment! Am avut noroc, unii așteaptă ani buni de zile! Evident în secunda doi am luat telefonul în mână și i-am sunat pe părinții mei! Trebuia să stabilim doar următoarea dată când să vină în vizită. O cameră vieneză îi așteaptă aici de acum încolo!”.

 

Existența serviciului Fonmoney

„Trăim într-o eră digitală plină de tablete, telefoane mobile... nu orice fel de telefoane mobile ci smart-phone-uri. Trebuie să ținem pasul cu tehnologia, nu avem de ales. Asupra acestui subiect am insistat și la părinții mei pe care într-un final i-am convins să treacă de la clasicul telefon mobil la smart-phone. În plus, i-am convins să renunțe și la abonamentul telefonului mobil în favoarea cartelei prepay. De ce cartela prepaid? Este mult mai convenabilă, oferă nenumărate opțiuni cu minute gratuite, cu internet sau mesaje internaționale. În plus, aici în Austria am auzit de serviciul de reîncărcare online Fonmoney pe care îl folosesc de mai bine de 1 an de zile pentru a le reîncărca părinților cartela de România lunar. Inițial le-am făcut doar o surpriză. Le-am spus să își verifice telefonul pentru că au primit un mic cadou. Apoi au văzut că creditul prepaid le-a fost actualizat și de atunci Fonmoney a devenit o obișnuință la noi în familie. De acum înainte voi începe să fac și transfer de bani online acasă cu Fonmoney.”

 

Sun acasă pentru rețete românești

„Cât am stat în România nu m-am prea interesat de gătit. Pe perioada studenției la Cluj primeam mâncare gata făcută. Era o modă să primim pachete cu mâncare de acasă. Atunci nici măcar nu vedeam acest lucru ca pe o necesitate. Era o bucurie clar, îndeosebi pentru faptul că ne strângeam cu toții din diferite colțuri ale țării și degustam fel și fel de bunătăți. De când am venit în Viena este puțin mai complicat cu pachetul de mâncare.” (Sofia râde). Acum am devenit independentă și încerc să pregătesc singură mâncăruri românești cu care să mă mândresc apoi la colegii mei veniți și ei din alte țări...Oricâte rețete de sarmale, cozonac sau supă aș găsi pe internet, tot trebuie să sun acasă. Rețete ca la mama nu sunt nicăieri!”

 

Am cumpărat bilet de avion! Vin acasă!

„Indiferent cât de repede ne-am obișnui cu cultura unei țări, indiferent că ne-am făcut aici prieteni sau că deja ne simțim ca acasă, cuvântul DOR va exista mereu. Ne simțim ca acasă, dar totuși nu suntem acasă. Da, da, da! O vizită în România de Crăciun, de Paște, de zile de naștere sau indiferent de motiv ne va face mereu inima să ne bată și telefonul să sune insistent! De nerăbdare, de dor, de amintiri, de tot ceea ce are legătura cu locul în care am crescut... . Și atunci? Cum să nu sun să spun că merg acasă?!” ( spune Sofia oftând deja cu un dor enorm în ochi de casă).

Întrebări și răspunsuri utile pentru transferul de bani online cu Fonmoney

Intrebari legate de transferul de bani în România din străinătate

➜ Click aici pentru a face un transfer de bani online în România din străinătate

Care este cel mai ieftin și avantajos serviciu de transfer de bani în România ? Care este cea mai rapidă și ușoară metodă de a trimite bani acasă din străinătate? Fără îndoială, Fonmoney. De ce? Pentru că noi vă oferim cel mai bun curs valutar EUR-RON, rapiditate și siguranță.

Atunci când vine vorba de trimis bani, avem cu toții întrebări, ceea ce este perfect normal. De aceea, am creat o listă cu întrebări care v-ar putea fi utile.

Cum să fac un transfer de bani internațional cu Fonmoney?

Pentru a transfera bani în contul bancar de România cu Fonmoney aveți de urmat doar câțiva pași simpli.

- Accesați pagina noastră www.fonmoney.ro, alegeți ca și țară România și apoi să selecați opțiunea „Transfer de bani online într-un cont bancar“.

- Introduceți suma pe care doriți să o trimiteți.*

- Introduceți numele și IBAN-ul destinatarului

- Efectuați plata prin cardul de credit sau Sofort Banking.

Asta este tot. Odată ce ați efectuat plata, ne intrăm în rol și avem grijă ca transferul dvs. de bani să fie realizat în 100% siguranță și să ajungă în contul beneficiarului în cel mai scurt timp.

*ATENȚIE! În funcție de suma de bani transferată, vom avea nevoie de câteva informații de la dvs. Conform regulamentului impus de către Autoritatea de Conduită Financiară la nivel european, trebuie să ne cunoaștem mai bine clienții pentru a ne asigura că orice transfer de bani este realizat în deplină siguranță și evident, pentru a ne asigura că destinatarul va primi banii la timp.

Ce informații sau documente trebuie să furnizez pentru a putea trimite bani?

- Pentru un transfer de până în 250 € nu este necesar să ne furnizați niciun document sau informație suplimentară.

- Pentru transferuri ce cuprind sume mai mari de bani conform este necesar să vă verificăm identitatea. În acest caz, va trebui să urmați un scurt proces de verificare (Vă rugem să aveți la îndemână o copie după partea din față și din spate a cărții de identitate sau o copie după pașaportul sau buletinul dvs. în format PNG, JPG, JPEG sau PDF. Documentele atașate trebuie să fie clare și data validității să fie vizibilă.

Cât timp durează să faci un transfer de bani online?

În mod normal un transfer de bani online durează la Fonmoney între 1-2 zile lucrătoare.

Vă rugăm rețineți faptul că verificările de siguranță pot afecta uneori durata transferului de bani. În unele cazuri, în funcție de valoarea transferul dvs. de bani este posibil să vă cerem informații suplimentare, conform reglementărilor impuse de către Autoritatea de Conduită Financiară la nivel internațional.

Cum pot vedea status-ul actual al tranzacției efectuate?

Pentru a face un transfer de bani este necesar să vă înregistrați. Odată ce înregistrarea a fost confirmată vă puteți loga oricând în contul dvs. unde puteți vedea toate detaliile tranzcțiilor dvs.

Este sigur să transfer bani online cu Fonmoney?

Fonmoney este o instituție autorizată de plată ce acționează conform reglementărilor impuse de către Autoritatea de Conduită Financiară (FCA) și controlată de către Administrația Financiară a Maiestății Sale (HMRC). Adaptându-ne la cerințele și regulamentul acestor insituții, vă asigurăm un transfer de bani sigur și 100% de încredere.

Fonmoney este un serviciu sigur nu doar prin faptul că este autorizat ca instituție de plată, ci și prin faptul că oferă un website sigur. Mai multe detalii cu privire la siguranța unei pagini web găsiți aici.

Ce comision se percepe la transferul de bani online?

La Fonmoney orice transfer de bani este doar 0,99 €, indiferent de suma trimisă. Nu există alte taxe ascunse!

Câți bani pot transfera pe parcursul unei singure tranzacții?

Fiecare utilizator poate transfera pe tranzacție maxim 2000 €.

Există o limită de transfer de bani pe lună?

Da. Cu Fonmoney puteți face un transfer bancar în România în valoare de 4000 € maxim pe lună. De menționat este și faptul că la transferul de bani prin Fonmoney suma primită de către același beneficiar nu poate depăși 3000 € pe lună.

Pot trimite bani online în orice zi?

Fonmoney vă stă la dispoziție 24/7. Serviciul nostru vă este accesibil oricând. Puteți plasa comanda tranzacției dvs. în orice zi ÎNSĂ, dacă faceți un transfer de bani la sfârșit de săptămână sau într-o zi de sărbătoare procesarea tranzacției dvs. va începe odată ce instituțiile bancare își vor relua activitatea.

Ce curs valutar oferă Fonmoney la transferul de bani online?

Fonmoney vă oferă cel mai bun curs valutar! În plus, prin sistemul nostru automatizat beneficiați mereu de un curs valutar actualizat.

Atenție! Dacă transferul dvs. de bani are loc în afara orelor de tranzacționare la bursă, este posibil ca schimbul valutar să se schimbe în momentul finalizării tranzacției. În cazul unor asemenea schimbări veți fi informat pe e-mail. Ne rezervăm dreptul de a ajusta cursul valutar atunci când piețele sunt închise (La sfârșit de săptămână, în zile de sărbătoare) pentru a evita eventuale pierderi rezultate ca urmare a variației cursului valutar și pentru a ne asigura că transferurile de bani ale clienților noștri sunt realizate cu succes până la final.

Sperăm că prin acest articol v-am răspuns la o mare parte din întrebări. Totuși, dacă mai doriți să aflați și alte informații ne puteți contacta mereu echipa noastră de Serviciu Clienți la adresa [email protected] sau ne puteți contacta și pe pagina noastră de Facebook Fonmoney România. Bineînțeles, puteți consulta oricând și pagina noastră de Întrebări și răspunsuri frecvente FAQ chiar aici.

Între timp, noi vă așteptăm să începeți transferul bancar online CHIAR AICI.

Transfer de bani Italia Romania

 

➜ TRANSFERĂ BANI SIGUR, RAPID ȘI AVANTAJOS DIN ITALIA ÎN ROMÂNIA

Vă întrebați cum puteți face un transfer de bani avantajos și sigur din Italia în România?

Noi vă dăm răspunsul: FONMONEY – Cel mai ușor, comod și ieftin transfer de bani din Italia.

Cu Fonmoney puteți transfera bani dintr-un cont în altul. Mai exact, dacă aveți un cont bancar în EUR deschis în Italia, puteți trimite bani în contul bancar de România. Astfel, dvs. trimiteți bani din EUR în RON. Prin promoția noastră actuală, spuneți adio comisioanelor. DOAR ACUM, puteți face gratis orice transfer de bani din Italia spre România, indiferent de suma trimisă!

De ce să trimiteți bani prin Fonmoney?

- Vă oferim cel mai bun curs valutar EUR-RON

- Orice transfer este doar 0,99 €

- Destinatarul primește banii direct în cont. Astfel, nu mai trebuie să se prezinte la nicio agenție pentru a-și ridica suma de bani.

- Transfer de bani rapid. Transferul de bani are loc în doar 1-2 zile lucrătoare.

- Puteți vedea oricând status-ul transferului de bani.

Pentru a vă convinge cât de simplu puteți efectua un transfer de bani din străinătate în România cu Fonmoney nu ezitați să accesați pagina noastră: www.fonmoney.ro

Cum încarc cartela de România din străinătate?

 

Aici puteți face o reîncărcare online din străinătate pentru România

Când vine vorba de o reîncărcare online prepay din străinătate, Fonmoney ridică mâna sus, sus, sus. De fapt nu numai noi, ci și clienții noștri ridică mâna pentru noi pe portalul Trustpilot și pe pagina de Facebook Fonmoney Romania, dorind să sublinieze calitatea, rapiditatea și siguranța serviciului nostru.

Dacă aveți în plan să vă reîncărcați cartela prepay din srăinătate ați ajuns la locul potrivit! Cum se încarcă la Fonmoney?

- Introduceți numărul de telefon

- Selectați suma

- Alegeți metoda de plată și finalizați plata

Prin Fonmoney vă puteți reîncărca cartela de România în roaming chiar AICI – Cu 0 taxe ascunse, rapid, 100% sigur & fără înregistrare. Puteți plăti chiar și în diferite monede precum GBP, EUR, NOK, RON sau AUD.

Sună comod și avantajos? Atunci, nu mai așteptați și faceți chiar acum o reîncărcare prepay!

Dacă nu doriți să efectuați o reîncărcare online prepay, Fonmoney vă oferă acum și posibilitatea de a transfera bani online direct într-un cont bancar de România!

 

Cum să economisești bani pentru și în concediu?

 

➜ Click aici pentru a reîncărca online cartela din străinătate

Cine nu așteaptă să plece în concediu? Cine nu așteaptă să descopere locuri noi sau alte culturi?

CU TOȚII NE DORIM ASTA! Însă uneori când se adună toate cheltuielile pentru o vacanță, mulți renunță la îndeplinirea visului, terminând cu clasica propoziție: „Mergem data viitoare”.

Și pentru ca „Data viitoare“ să fie perfectă, vă dăm câteva idei de a organiza o excursie în mod economic sau în așa fel încât să îmbinați utilul cu plăcutul!

Alegeți-vă o dată de plecare din timp și în extra-sezon.

Până la urmă nici nu este chiar atât de rău să vă faceți planul de vacanță cu câteva luni înainte. În plus, dacă puteți, alegeți o dată de plecare în extra-sezon. Veți evita îmbulzeala și fără dar și poate costurile zborurilor și a cazărilor vor fi cu siguranță mult mai mici.

Căutați companii aeriene care să vă asigure un zbor ieftin din România în străinătate? Nu vă faceți griji căci opțiuni sunt mereu: Wizz Air, Blue Air sau Ryan Air.

Cazare ieftină!

Luxul de a sta la hotel este de nedescris! Nu vă putem contrazice, însă în ziua de astăzi există atât de multe alte opțiuni care să vă permită o ședere perfectă indiferent de țara în care doriți să călătoriți. Cel mai nou trend îl reprezintă portalul AirBnb unde puteți închiria apartamente sau chiar și vile de lux la prețuri foarte accesibile. Prin utilizarea serviciului AirBnb nu doar că veți economisi bani, ci veți avea și ocazia să locuiți în apartamente sau case originare locului. Să fim sinceri, dacă plănuiți spre exemplu o călătorie în Grecia, nu v-ar plăcea să locuiți într-o casă sau vilă tipic grecească? Poate că da, poate că nu...în orice caz, portalul AirBnb vă oferă această șansă!

Reîncărcați-vă cartela prepaid din timp cu credit suficient

Indiferent în ce țară ați pleca, cu siguranță veți păstra legătura cu cei de acasă. Înainte de a pleca la drum, dacă aveți o cartelă prepay nu uitați să o reîncărcați cu credit prepaid suficient. Indiferent în ce moment rămâneți fără credit prepaid, aici puteți reîncărca cartela instant: www.fonmoney.ro/romania.  

Puțin mai puțin cu mâncatul în oraș

Nu spune nimeni că o gustare, două, trei nu pot fi luate în oraș. Până la urmă ele fac parte din micile plăceri ale vacanței, nu-i așa? Însă, după experiența noastră o mare parte din banii de vacanță ajung să fie cheltuiți pe mâncare. Doar dacă pentru micul dejun ați economisi de exemplu banii, s-ar simți o mică diferență la final. Câteva legume, fructe sau cereale pentru dimineață cumpărate de la hypermarket nu pot fi o idee rea. Sau?

Sunt souvenirurile necesare?

Răspunsul ar fi DA, fără dar și poate. Dar cum ar fi ca în loc de un magnet de frigider, brichete, scrumiere sau căni personalizate să cumpărăm câte o vedere pentru persoanele dragi? În acest caz  am putea spune că până la urmă nici nu se mai pune problema de bani. Până la urmă gestul contează și amintirea. O vedere poate fi și ea pusă pe frigider...ba chiar nu se poate sparge sau strica, rămânând în cele din urmă o amintire frumoasă de peste mări și țări.

Acum că am ajuns la final, ce spuneți? V-am dat câteva idei bune? Sperăm că da! În orice caz, cu siguranță este suficient loc pentru idei și experiențe noi. Așa că vă așteptăm să ni le împărtășiți. Voi cum economisiți bani pentru și în vacanță?

Items 1 to 8 of 73 total