Reîncărcare cartelă Orange din străinătate

Reîncarcă cartela Orange ușor, 100% sigur și fără costuri ascunse

Faceți chiar acum o reîncărcare Orange din străinătate cu Fonmoney pentru a beneficia instant de un nou credit prepaid. Rapid, sigur și fără înregistrare direct de pe tableta, telefonul sau calculatorul dvs. Alături de Fonmoney puteți reîncărca Orange din străinătate comod și ușor, fără să mai trebuiască să vă mai deplasați la magazinele sau chioșcurile de reîncărcare prepay. Fără înregistrare și fără taxe ascunse!

Cum reîncarc Orange din străinătate?

  1. Pentru a reîncărca o cartelă Orange din străinătate introduceți mai întâi numărul de telefon în câmpul liber corespunzător.
  2. Alegeți suma cu care doriți să reîncărcați cartela Orange din străinătate.
  3. Selectați apoi modalitatea de plată. Reîncărcarea Orange poate fi plătită din străinătate cu cardul sau prin Paysafecard. În funcție de țara în care vă aflați, există și posibilitatea plății prin Sofort Überweisung - Sofort Banking, viramentul bancar.
  4. Odată ce v-ați decis asupra metodei de plată, veți mai avea doar de finalizat tranzacția. Apoi creditul prepay Orange va fi reîncărcat instant.

Cum pot încărca cartela Orange din străinătate?

Vi s-a întâmplat să plecați în concediu sau în vacanță și să uitați să vă reîncărcați cartela Orange? Sau locuiți în străinătate dar încă mai aveți o cartelă Orange de România pe care o reîncărcați frecvent pentru a vă păstra numărul și pentru a fi mereu în contact cu cei de acasă? În acest caz, probabil căutați un serviciu care să vă ofere posibilitatea să faceți o reîncărcare Orange din străinătate.

La Fonmoney acest lucru este posibil. Prin serviciul nostru puteți reîncărca cartela Orange România din străinătate într-un mod sigur, simplu și rapid.
Newsletter