Reîncărcare cartelă Vodafone online în România

Încarcă Vodafone în câțiva pași simpli

Prin serviciul Fonmoney puteți realiza o reîncărcare Vodafone online în România la prețuri accesibilie oricărui buzunar, fără necesitatea de a vă crea un cont de utilizator. Pe deasupra, dacă vreți să faceți o reîncărcare Vodafone din altă țară, la Fonmoney puteți plăti comod în monede internaționale, mai exact în EUR, GBP, CHF, NOK, SEK, AUD, USD sau RON. Cu Fonmoney puteți trimite bani online și în România rapid și cu un curs de schimb excelent!
Cum pot reîncărca numărul de Vodafone România?
  • Scrieți numărul de telefon Vodafone în câmpul liber.
  • Alegeți una din cele trei sume disponibile. Puteți reîncărca numărul Vodafone cu 5,25 EUR, 7,25 EUR sau 14,52 EUR net.
  • Pentru efectuarea plății vă punem la dispoziție plata prin cardul de credit (Visa sau Mastercard), viramentul bancar direct oferit de serviciul Sofort Banking sau Paysafecard.
  • Odată ce plata reîncărcării Vodafone s-a realizat cu succes, creditul va fi trimis automat. Ar trebui să primiți apoi și o notificare de la Vodafone cu creditul prepaid actualizat.
Cum verific creditul cartelei Vodafone?
Fie că urmăriți să vă încărcați propria cartelă Vodafone cu credit prepaid, fie că doriți reîncărcarea numărului Vodafone al unei alte persoane, la Fonmoney puteți face asta foarte simplu și rapid. Încercați chiar acum! Vă asigurăm că alături de noi puteți reîncărca o cartelă Vodafone în mai puțin de 1 minut! Sigur, ușor și economic, în doar câțiva pași.

La orice reîncărcare Vodafone creditul dvs. prepaid este actualizat. Pentru a afla instant de câte mesaje, minute sau de câți MB dispuneți momentan, apelați *123#.

O altă modalitate de a verifica creditul Vodafone de România sau perioada de valabilitate a acestuia ar fi accesarea contului dvs. personal Vodafone.