Transfer bani din străinătate în România

Cea mai avantajoasă metodă de transfer de bani din străinătate - Curs valutar excelent

Când facem un transfer de bani din străinătate căutăm cu toții aceleași lucruri: siguranță, rapiditate și un preț convenabil. La Fonmoney vă bucurați de toate acestea. În plus, la noi beneficiați de cel mai bun curs valutar EUR-RON de pe piață.
Cum transferi bani online din străinătate în contul de România?
  • Scrieți suma pe care doriți să o transferați.
  • Introduceți numele beneficiarului și codul IBAN al acestuia.
  • Apoi vi se va afișa un scurt rezumat referitor la transferul dvs. de bani. În acest pas va trebui să vă creați un cont de utilizator. Vă rugăm introduceți numele și prenumele real. Aceastea trebuie să corespundă cu cele din cartea dvs. de identitate.
  • Acum vă mai rămâne doar de finalizat plata tranzacției. Transferul de bani poate fi plătit prin cardul de credit sau prin SOFORT Überweisung.
  • Banii vor fi transferați în contul destinatarului în decurs de 1-2 zile lucrătoare.
Transfer rapid de bani din străinătate
Alături de Fonmoney puteți puteți trimite bani din străinătate direct în contul de România ieftin și rapid. La orice tranzacție veți economisi costurile mari ale băncilor! De ce să nu profitați de acest lucru și să trimiteți astfel mai mulți bani acasă?

Fonmoney este un serviciu autorizat de către Autoritatea de Conduită financiară din Marea Britanie. Asta înseamnă că transferul dvs. de bani din străinătate se va realiza în siguranță deplină și că banii vor ajunge la timp în contul beneficiarului.

Suntem convinși că transferul de bani prin Fonmoney vă va face plăcere, căci este extrem de simplu! Pentru a transfera bani în România din străinătate va trebui să vă creați un cont de utilizator și eventual să parcurgeți un scurt proces de verificare. Asta depinde de valoarea sumei trimise. Atât procesul de înregistrare, cât și procesul de transfer de bani se desfășoară într-un mod simplu și transparent.

După cum puteți observa și pe portalul internațional de recenzii Trustpilot, Fonmoney este utilizat de o mulțime de clienți. Comentariile lor pozitive și faptul că am înregistrat 5/5 Stele demonstrează încă o dată faptul că Fonmoney este un serviciu calitativ și de încredere! Trimiteți chiar acum bani într-un cont bancar de România și vedeți cât de ușor este!