CUM FUNCȚIONEAZĂ FONMONEY?

Cum funcționează efectuarea transferului bancar și încărcarea creditului telefonului mobil cu Fonmoney?

Transfer de bani
Expeditor
Expeditor
Prin intermediul serviciului Fonmoney aveți posibilitatea de a trimite bani online în orice cont bancar. Pentru a începe transferul de bani este nevoie să vă înregistrați, furnizându-ne astfel câteva informații de bază. Nu vă faceți griji! Procesul de autentificare este extrem de simplu și rapid! În plus, necesită a fi efectuat doar o singură dată!
Fonmoney
Fonmoney
Odată ce identitatea dvs. a fost verificată, Fonmoney își intră în rol! După indicarea detaliilor privind beneficiarul și după alegerea sumei pe care doriți să o transferați vă mai rămâne doar să plătiți tranzacția prin cardul de credit Visa sau Mastercard, prin viramentul bancar SEPA sau prin viramentul bancar direct SOFORT BANKING.
Beneficiar
Beneficiar
Ați efectuat plata cu succes? Perfect! Asta înseamnă că banii dvs. sunt deja pe drum! Destinatarul va primi banii în 1-2 zile lucrătoare.
Reîncărcare online cartelă prepay
Expeditor
Expeditor
Prin serviciul Fonmoney, clienții noștri pot reîncărca online creditul telefonului mobil simplu, rapid, și sigur. Beneficiarul va primi creditul prepaid în decurs de câteva secunde.
Fonmoney
Fonmoney
Fiecare tranzacție se realizează prin intermediul rețelei noastre complexe. Rapiditatea este prioritatea noastră. Colabararea noastră cu diferiți parteneri permite transferul de credit prepaid instant. Astfel, procesul a fost automatizat, încărcările online putând fi realizate în numai câteva secunde.
Beneficiar
Beneficiar
Operatorul de telefonie mobilă va trimite creditul prepaid direct pe telefonul mobil. De obicei, operatorul dvs. va trimite și un sms de confirmare în care se va menționa situația actuală a creditului prepaid.