Fonmoney -

Cum poți face un transfer de bani din Austria în România?

Transferă bani din Austria în contul de România făcând un click aici ⇒

Fonmoney a introdus opțiunea de transfer de bani din Austria în România, remarcându-se în mod special prin cel mai bun curs valutar EUR-RON.

Spre deosebire de băncile tradiționale, de alte website-uri și aplicații de trimis bani, Fonmoney oferă transferuri de bani la un comision fix și extrem de mic, indiferent de valoarea sumei expediate. În plus, nu există tarife ascunse, întreaga tranzacție având loc în cel mai transparent mod posibil.

Confortul și simplitatea reprezintă pentru Fonmoney un lucru esențial! De aceea am creat un sistem de transfer bancar foarte simplu, care să le permită românilor aflați în Austria să transfere bani în decurs de doar câteva momente, fără să trebuiască să ia parte la tradiționala birocrație.

Pentru a face un transfer de bani din Austria în România aveți nevoie doar de 5 minute, de cardul de credit sau de datele dvs. de online Banking. Prin Fonmoney puteți transfera bani dintr-un cont austriac, indiferent de banca la care vă este deschis contul. Dacă sunteți client la Sparkasse, Raiffeisen, Erste Bank sau orice altă bancă din Austria puteți transfera bani în orice cont de România, fie acesta un cont Raiffeisen, Banca Transilvania (BT 24), CEC Bank sau ING. Fonmoney operează cu toate băncile din România, așadar, nu contează banca de care aparțineți dvs. și nici banca beneficiarului.

Având licența de instituție financiară, trebuie să ne supunem unor reglementări impuse de către Autoritatea de Conduită Financiară. Astfel le asigurăm și garantăm clienților transferuri de bani din Austria spre România rapide și fără niciun fel de risc!

Dacă aveți întrebări sau dacă ceva vă este neclar, scrieți-ne imediat la adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook Fonmoney Romania.