Fonmoney -

Iată cum puteți să transferați bani în străinătate, fără a deține o carte de credit.

Trimiteți bani prin virament bancar direct către noi.

Dragi prieteni, avem noutăți bune pentru toți cei care sunt interesați să trimită bani cu Fonmoney.
Acum vă oferim posibilitatea de a trimite bani și de a plăti prin virament bancar direct către contul nostru.

 

Această metodă nouă vă oferă următoarele avantaje:

Nu aveți nevoie de un card de credit, ca să trimiteți bani celor dragi. Tot ce aveți nevoie este doar de un cont bancar.
Viramentul de bani prin intermediul băncii este foarte practic. Plătiți direct în contul nostru, iar noi ne ocupăm de restul. Vom avea grijă ca banii dvs. să ajungă repede și în siguranță la destinație.
Dacă aveți acces la opțiunea Online Banking, atunci puteți să transferați banii simplu și comod, fără să vă adresați la bancă.

Cum pot să transfer bani în străinătate și să plătesc la Fonmoney prin virament bancar?
Mai jos vă explicăm pas cu pas, cum să beneficiați de avantajele acestei metode de plată.

1. Pentru început este nevoie să vă creați gratis un cont pe pagina Fonmoney. Apoi alegeți țara spre care vreți să efectuați transferul de bani, spre exemplu Cuba, Turcia, Bulgaria, România, Polonia sau o altă țară. Introduceți apoi datele contului bancar al beneficiarului și suma pe care vreți s-o trimiteți prin intermediul Fonmoney.

2. Alegeți ca metodă de plată „Virament bancar”.

3. În pasul următor vedeți sumarul tranzacției dvs. Această pagină conține suma introdusă de dvs., un număr de referință și rechizitele bancare ale Fonmoney. Aceste date sunt salvate, însă tranzacția încă nu este efectuată. Trebuie doar să faceți un virament bancar în contul nostru. Doar acest pas vă desparte de finalizarea tranzacției dvs. pentru ca noi să transferăm banii către beneficiar!

4. Plata prin virament bancar este simplă. Asigurați-vă că ați introdus corect rechizitele bancare ale Fonmoney, IBAN-ul și BIC, apoi introduceți numărul de referință. Acest număr de referință are următorul format FON-123456789-12345. Aveți grijă să indicați corect numărul de referință, pentru ca el să fie ordonat corect tranzacției dvs.

5. Cererea dvs. va fi salvată în sistemul nostru pentru 3 zile în așteptarea finalizării tranzacției. Vă vom trimite un Email cu sumarul tranzacției dvs. și toate datele necesare pentru o a efectua. Dacă doriți să plătiți în filiala băncii dvs, vă rugăm să imprimați Email-ul primit, ca să aveți toate datele necesare pentru transfer. La fel veți primi Email-uri prin care vă vom reaminti despre tranzacțiile nefinisate.

6. Imediat ce banii ajung în contul nostru, vor fi virați sigur și rapid către beneficiarul din străinătate.

Rapid, sigur și mereu eficient – acesta este un serviciu de transfer de bani oferit de către Fonmoney. Deținem o vastă experiență în transferuri de bani către Polonia, România, Bulgaria și Turcia. Iar acum aveți posibilitatea de a trimite bani și în Cuba.


Nu ezitați, cu Fonmoney banii dvs. sunt în siguranță.