Fonmoney -

Reîncarcă online prepay din Norvegia în România

Cine locuiește în Norvegia, “mâna sus”! V-ați pus până acum întrebarea dacă și de la distanță vă puteți menține relațiile de prietenie? V-ați gândit că deși locuiți într-un capăt al Europei și familia dumneavoastră în celălalt îi puteți oferi chiar zilnic mici atenții?

Dacă nu, vă amintim că Fonmoney, serviciul internațional online de încărcare prepay este valabil și în Norvegia. Mai exact, dacă aveți rude sau prieteni în România le puteți reîncărca creditul prepaid Orange, Vodafone sau Cosmote oricând doriți. Puteți face asta chiar într-o pauză la birou, acasă sau de pe drum! Aveți nevoie doar de 1 minut pentru a face această reîncărcare electronică prepay.

Cu www.fonmoney.ro/norvegia nu mai trebuie să alergați la magazinele speciale de încărcare prepay deoarece acest serviciu vă stă la dispoziție non-stop! Simplu și rapid!

Sunteți curioși să aflați cum puteți trimite online bani sub formă de credit prepay rudelor, amicilor sau familiei în România din Norvegia? Apăsați atunci play și veți descoperi câțiva pași ușor de urmat!

În ceea ce privește modalitatea de plată, puteți plăti prin SofortBanking, MasterCard, Visa sau Paysafecard. Pe deasupra, puteți achita direct, fără a vă autentifica pe site-ul nostru. Vă amintim că plata se poate face și în coroane norvegiene! La Fonmoney totul este simplu și comod.

Vă așteptăm în magazinul online www.fonmoney.ro/norvegia pentru a descoperi singuri cât de ușor puteți efectua o reîncărcare electronică prepay în România! Încărcați prepay online și puteți câștiga chiar și anumite bonusuri! Fonmoney, vă aduce mereu mai aproape de tot ceea ce înseamnă acasă!