Fonmoney -

Reîncarcă prepay Orange, Vodafone și Cosmote online din Anglia în România

Când auzim de Anglia sau Marea Britanie cum o numesc unii, ne gândim la acea țară situată în vestul Europei unde vremea este destul de schimbătoare, unde în timpul unei ploi scurte dar dese specifică locației oamenii stau și savurează un ceai negru cu lapte, sau țara în care oamenii sunt mari iubitori a tot ceea ce înseamnă grădinăritul și florile, sau locul în care străinii încep să se cunoască mai bine deschizând bineînțeles prima dată subiectul vremii meteorologice.

Unii oameni ar caracteriza-o precum o țară rece, însă alții și-au ales-o precum ”a 2-a casă”. Prin alții ne referim și la românii care au ales să plece din țara lor natală România, pentru a-și continua drumul pe tărâmul englezesc. La data de 01.01.2014 România măsura o rată a șomajului de 7,3%, lucru care probabil i-a convins și mai tare pe unii fie să plece, fie să mai rămână în străinătate.

Românii după cum se știe, sunt răspândiți în toată lumea, iar Anglia este un stat ce înregistrează un număr mare de emigranți români. Reușesc oare acești români plecați departe de casă să vorbească cu cei dragi atunci când au nevoie? Găsesc oferte atractive care să le permită să-I contacteze pe cei din România rapid și la orice oră?

Acum da, deoarece există Fonmoney. Cu serviciul internațional online de reîncărcare prepay, românii din Anglia pot reîncărca o cartelă prepay de România Orange, Vodafone sau Cosmote.

Această tranzacție este extrem de simplu de efectuat. Vreți să încercați? Accesați atunci www.fonmoney.ro/uk și scrieți prima dată în chenarul alb numărul pe care vreți să-l reîncărcați. După ce vă asigurați că numărul a fost scris corect, va trebui să alegeți suma de reîncărcare. Puteți încărca fie cu 7, 10 sau 20 euro. Pasul următor presupune alegerea modalității de plată. În cadrul magazinului nostru online Fonmoney aveți la alegere plata prin SofortBanking, Paysafecard, Visa sau MasterCard. Mai comod decât atât nu se poate.

Încercați acum și dvs. să faceți o reîncărcare prepay în România din Anglia. Surprindeți-i pe cei dragi de acasă cu credit prepay pe telefon non-stop. Încărcați-le cartela prepay la un preț accesibil oricărui buzunar!

Cu Fonmoney distanța poate fi învinsă mult mai simplu și mai ușor chiar dacă aveți de traversat mări și țări!