Fonmoney -

Trimite bani în România din Italia

Click aici pentru a trimite chiar acum bani din Italia în România ⇒

De 4 ani, serviciul Fonmoney se îmbunătățește continuu. Dacă până acum am reușit să devenim cel mai apreciat serviciu de reîncărcare online a cartelei de România din străinătate, de acum înainte vom încerca să ne remarcăm printr-un nou produs: Transferul de bani din Italia în România.

Dacă vă aflați în Italia de ceva timp, probabil v-ați interesat până acum de ce metode de trimis bani acasă există sau de cel mai ieftin serviciu de trimitere de bani în țară.

FONMONEY vă anunță oficial că de acum înainte puteți TRIMITE BANI ÎN ROMÂNIA SIGUR, REPEDE ȘI UȘOR. Cu cel mai bun schimb valutar de pe piață, cu un comision de transfer mic și fix, indiferent de suma transferată, suntem siguri că trimiterea de bani din Italia prin Fonmoney va fi foarte atractivă și economică pentru voi.

Căutați un răspuns la întrebarea „Cum pot trimite bani în România din Italia?“

Simplu, ieftin și rapid: Accesați www.fonmoney.ro și selectați serviciul transfer de bani. Introduceți suma pe care vreți să o trimiteți, completați datele destinatarului și câteva date personale, iar apoi efectuați plata prin cardul de credit sau prin virament bancar direct. Destinatarul va primi banii în 1-2 zile lucrătoare.

Fonmoney, fiind un serviciu bancar regulat de către Autoritatea de Conduită Financiară are grijă ca datele și banii dvs. să fie în maximă siguranță. În plus, avem grijă ca prin serviciul nostru de trimis bani din Italia să spuneți adio comisioanelor mari de tranzacție. Cu noi economisiți cu până la 80% la fiecare trimitere de bani în România din Italia.

Vreți să profitați chiar acum de un schimb valutar EUR-RON excelent? Atunci vă așteptăm pe pagina noastră!