Încărcare cartelă România din Germania

Reîncarcă cartela Orange, Vodafone sau Telekom rapid și fără înregistrare

Cu serviciul online Fonmoney puteți reîncărca din Germania cartela telefonului mobil de România Orange, Vodafone sau Telekom ușor și avantajos, la orice oră, fără a mai fi nevoie de creearea unui cont de utilizator. Pentru a intra în posesia unui nou credit prepay aveți de urmat doar 3 pași simpli. Cu Fonmoney puteți de asemenea trimite bani online din Franța în România rapid și la un curs valutar excelent!
Cum încarc cartela de România din Germania?
  1. Introduceți numărul de telefon. Înainte de trece la pasul următor, vă rugăm să vă asigurați că numărul introdus este corect.
  2. Selectați suma pe care vreți să o încărcați.
  3. După efectuarea corectă a plății creditul va fi reîncărcat imediat. Operatorul de telefonie mobilă de care aparțineți ar trebui să vă trimită apoi un sms cu creditul dvs. prepaid actual și cu valabilitatea acestuia.
  4. Selectați modalitatea de plată.
Reîncărcare cartelă online din Germania
Sunteți stabilit în Germania însă o mare parte din persoanele dragi vouă se află încă în România? Fonmoney vă aduce mai aproape de casă. Cum? Prin reîncărcarea creditului prepay online, rapid și sigur! Acum aveți ocazia de a încărca prepay în rețelele principale de telefonie mobilă din România, și anume: Orange, Vodafone și Telekom. Nu contează dacă sunteți la muncă, la cumpărături sau în oraș cu prietenii. Creditul prepay poate fi expediat oricând, atâta timp cât sunteți conectat la internet.

Pentru vă fi mai ușor, v-am pus la dispoziție diferite modalități de plată. Așadar, din Germania puteți reîncărca online cartela de România prin cardul de credit Visa sau Mastercard, Paysafecard sau prin SOFORT Überweisung.

Dacă cumva doriți să le trimiteți celor de acasă și bani, prin Fonmoney puteți face asta. Acum, alături de noi puteți trimite bani din Germania în România direct în contul beneficiarului - Sigur, rapid și la un curs valutar EUR-RON excelent.