Reîncărcare online din Italia

Încărcare online cartelă România din Italia - Sigur, rapid, fără taxe ascunse

Cu Fonmoney puteți reîncărca online telefonul de România din Italia în decurs de câteva secunde. Vreți să reîncărcați cartela de România Orange, Vodafone sau Telekom ieftin, comod și avantajos? Fonmoney este atunci alegerea perfectă! Reîncărcați acum în 3 pași simpli, fără înregistrare și fără taxe ascunse. Cu Fonmoney puteți trimite bani online și în România rapid și cu un curs de schimb excelent!
Cum pot face o reîncărcare din Italia pentru România?

  1. Scrieți numărul de telefon către care vreți să expediați creditul prepay din Italia.
  2. Alegeți suma pe care vreți să o încărcați.
  3. După alegerea sumei, trebuie să selectați una din următoarele modalități de plată: Paysafecard, Mastercard, cardul Visa sau serviciul Sofort Banking. Odată ce procesul de reîncărcare a fost realizat cu succes, creditul prepay va fi trimis automat.
Cum să încarc un telefon din Italia în România?
Astăzi din ce în ce mai multă lume este plecată în străinătate. Unii au plecat în scopul de a-și găsi un loc de muncă mai bun, alții au plecat la studii, iar alții doar de plăcerea de a descoperi locuri noi.

Cu toate acestea, majoritatea persoanelor nu uită de unde au plecat și își doresc să păstreze legătura cu cei de acasă. Fonmoney vine să vă sprijine din acest punct de vedere. Cum? Cu serviciul nostru internațional aveți ocazia de a trimite rudelor sau amicilor din România credit prepay pe mobil în orice zi și la orice oră. Totodată, cu Fonmoney puteți trimite bani din Italia în România online. Transferul de bani EUR-RON se face exclusiv online și durează între 1-2 zile lucrătoare.

Acum nu mai trebuie să vă deplasați la magazinele speciale de unde achiziționați credit prepay, deoarece noi vă stăm la dispoziție non-stop. Pe lângă faptul că puteți reîncărca prepay ușor, aveți la alegere diferite alternative pentru efectuarea plății.

Chiar dacă Italia se află la o distanță destul de mare de România, cu Fonmoney învingeți mai repede dorul de casă.