Transferuri din România în Italia

Trimiteți un transfer în străinătate din România la un tarif convenabil și fără nici un risc!
Fonmoney este o instituție financiară cu experiență și sigură, în care puteți avea încredere, dacă doriți să trimiteți bani în Italia. Avem rate foarte bune RON-EUR!
Transfer de bani online

Transferă bani în Italia


Suma trimisă Comision Taxa de procesare a plății
149.18 RON 0 RON 0 RON
Total de plată Suma primită
149.18 RON 19.86 EUR
Curs valutar
1 RON = 0.1986 EUR
Regulated by Banco de Espana, a service by Easy Payment and Finance, EP, S.A., more information.
Cum să faci un transfer din Romînia în străinătate?

1. Introduceți suma transferului și selectați moneda RON.

2. Conectați-vă la contul dvs. Fonmoney.

3. Introduceți detaliile destinatarului din Italia: numele și prenumele / numele și codul IBAN.

4. Când trimiteți o sumă mare, vă vom solicita documente pentru verificarea datelor.

5. Verificați metoda de plată - un transfer bancar simplu și trimiteți bani în contul nostru.

6. Și asta e tot. Banii vor ajunge la destinatar în termen de 1-2 zile lucrătoare, după ce transferul în RON a ajuns la noi.
Transferuri externe în RON în Italia

Doriți să transferați bani rapid și profitabil într-un cont italian în EUR dintr-un cont curent românesc și căutați cea mai bună opțiune? Alegeți Fonmoney! Serviciul nostru oferă transferuri nu numai din Italia în România, dar și din România în Italia. Transferurile cu Fonmoney sunt o alegere ideală nu numai pentru persoanele care nu au un cont valutar în euro. Verificați cursul nostru de schimb și asigurați-vă că este mai bun decât în băncile obișnuite.

Avantajul nostru este lipsa taxelor și comisioanelor ascunse, precum și transparența totală a tranzacțiilor. Cu fiecare transfer de la început până la sfârșit puteți vedea toate informațiile referitoare la comanda dvs. După plată, vă vom informa prin e-mail cu privire la starea tranzacției dvs. Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta aici . Răspundem la fiecare mesaj.

Ca metodă de plată, vă oferim un transfer bancar convenabil. La finalul comenzii vă vom trimite un e-mail cu toate datele necesare transferului, pe care apoi îl veți efectua de pe contul dvs. bancar. De îndată ce banii vor ajunge în contul nostru, îi vom trimite imediat în contul destinatarului dvs. din Italia.

The financial service is provided by Easy Payment and Finance, EP, S.A., with its registered office at Calle Gran Vía 51, 6ºC - 28013 - Madrid. Easy Payment and Finance, EP, S.A., is registered with the Bank of Spain with reference number 6849, a Spanish licensed financial institution regulated by the Bank of Spain.

Part of the service is Mi Envío Entidad de Pago, S.L., with registered office at Avinguda de Francesc Cambó, 17, 1st floor (08003 - Barcelona). Mi Envío is registered with the Bank of Spain under reference number 6926, as an authorised financial institution.

The technical service is provided by Fonmoney GmbH, located at Alser Strasse 21/6, 1080 Vienna, Austria.