Fonmoney -

Încarcă prepay online în România din Germania

Lumea se află într-o continuă mișcare nu doar pe plan economic, dar și social. Au loc constant diferite mișcări care ne afectează uneori viața atât într-un sens pozitiv, cât și într-unul negativ. Uneori, unii se simt forțați de împrejurări să facă schimbări majore referitoare la activitățile lor zilnice sau în ceea ce privește planurile lor de viitor.

 În ce constă de fapt această schimbare enormă ce ne poate influența viața și viitorul? Este vorba despre emigrarea românilor în alte state, care le oferă probabil o siguranță mai mare sau în care tind să uite de grija zilei de mâine. Pornind de la această premisă, mulți români au plecat în Germania. Și-au făcut curaj și lăsându-și familia și amicii la o parte, au început să-și clădească pas cu pas viitorul undeva departe de casă.

Pentru a rămâne chiar și de la distanță alături de rudele lor, au apelat la diferite mijloace de comunicare. Principala sursă de telecomunicație utilizată rămâne bineînțeles telefonia mobilă și fixă, urmată de internet.

Pentru cei plecați în Germania există acum un serviciu online ce le permite acestora să-și ajute familiile din România financiar. Cu www.fonmoney.ro/germania puteți încărca prepay în România extrem de rapid, simplu și avantajos. Dacă vreți să le faceți celor dragi o bucurie de ziua lor, de Paște, de Crăciun sau cu orice altă ocazie, acum aveți această posibilitate. Încărcați-vă creditul prepay comod de acasă la orice oră doriți. Dăruiți celor dragi credit pe telefon oricând și aduceți-le zâmbetul pe buze.

Vreți să aflați cum anume încărcați o cartelă prepay din Germania în România cu Fonmoney? Trebuie să urmați câțiva pași simpli. Tot procesul nu va dura mai mult de 1 minut.

Pașii ce trebuie urmați:

-          Introduceți numărul ce urmează a fi încărcat în căsuța albă

-          Alegeți una din cele 4 metode de plată; Plata prin Visa, Paysafecard, Mastercard sau SofortBanking

-          Introduceți datele cerute de sistem pentru a putea duce la bun sfârșit tranzacția.

Dacă vreți să vedeți exact cum se face o reîncărcare prepay puteți să vizualizați următorul filmuleț:

Vreți să vă bucurați chiar acum de un nou credit prepay? Accesați atunci www.fonmoney.ro/germania și reîncărcați cartela Orange, Vodafone sau Cosmote. Cu Fonmoney orice încărcare prepay online este o adevărată plăcere.

Nu uitați că până la urmă, oricât de departe s-ar afla familia, tot ea este cea care este cel mai aproape de voi!