Fonmoney -

Clienții au încredere în serviciul nostru Fonmoney - 5 Stele pe Trustpilot!

Pe zi ce trece primim tot mai multe comentarii pozitive pe TRUSTPILOT și asta ne bucură enorm!

Ce este de fapt Trustpilot? Trustpilot este unul din cele mai cunoscute site-uri dedicate consumatorilor online și mediului de afacere internațional. Pe site-ul danez Trustpilot clienți din diferite colțuri ale lumii au posibilitatea de a lăsa recenzii referitoare la experiențele lor cu diferite firme în mediul online și totodată pot acorda companiilor o notă, aceasta fiind formată dintr-un număr maxim de 5 stele. Pe scurt, acest portal vă indică foarte clar care sunt companiile în care puteți avea încredere sau nu.

În urma a 521 de recenzii în diferite limbi, Fonmoney înregistrează la momentul actual pe TRUSTPILOT 5 STELE. Vă mulțumim frumos pentru încrederea acordată!

Comentariile dvs. ne fac mândri, fericiți și satisfăcuți! Până la urmă niciun MULȚUMESC nu poate suna mai frumos decât niște cuvinte scrise cu drag și cu multă apreciere. În plus, chiar și atunci când sunteți critici la adresa noastră apreciem asta! Doar așa putem deveni și mai buni și mai rapizi pentru dvs.

Acum haideți să ne amintim câteva din cele mai recente comentarii:

*
"Sunt foarte mulțumită de această metoda!" *

*
"Poți încărca o cartelă de România ușor și sigur" *

*
"Super. Foarte tare. Rapid și usor. A funcționat din prima!" *

*
"Încărcare foarte rapidă. Mulțumesc mult, a fost super!" *

Vă recunoașteți comentariul aici? Dacă da, sperăm că vă va face plăcere să îl recitiți și să vă reamintiți de excelența serviciului nostru www.fonmoney.ro.

Pentru cei care încă nu au lăsat nicio recenzie pe TRUSTPILOT vă invităm să o faceți. Vă așteptăm cu nerăbdare și cu drag!

Trustpilot Fonmoney