Reîncărcare online România

Reîncărcare online din afara țării, fără înregistrare

Fonmoney vă oferă o modalitate simplă, rapidă și avantajoasă de reîncărcare online a cartelei telefonului mobil de România. Prin intermediul serviciului nostru puteți reîncărca orice cartelă prepay Orange, Vodafone sau Telekom, fostul Cosmote fără să fie nevoie să vă înregistrați și fără taxe ascunse. Reîncarcă cu Fonmoney din afara țării în decurs de doar câteva secunde!

Încărcare online cartelă în câțiva pași simpli
  • Introduceți numărul de telefon pe care vreți să-l reîncărcați.
  • Alegeți apoi suma cu care doriți să reîncărcați cartela Orange, Vodafone sau Telekom. La Fonmoney puteți încărca suma de 7€, 10€ sau 20€, incl. TVA.
  • După selectarea sumei vă mai rămâne doar de efectuat plata tranzacției. În decurs de câteva secunde de la efectuarea plății cu succes, creditul prepaid este trimis destinatarului.
Încărcare electronică România chiar și din străinătate

Indiferent dacă vă aflați în țară sau în străinătate, prin Fonmoney puteți reîncărca oricând cartela de România. Puteți reîncărca prepay pentru a prelungi valabilitatea creditului sau a numărului de telefon, pentru a putea utiliza internetul 3G sau pentru a efectua apeluri sau pentru a scrie sms-uri. Indiferent de scop sau motiv, serviciul nostru este mereu disponibil, 24/7.

În plus, la noi puteți reîncărca online cu cardul de credit, prin Paysafecard sau serviciul Sofort Überweisung. Pentru comoditatea dvs. plata este posibilă chiar și în diferite monede precum EUR, GBP, RON, NOK, SEK, AUD sau USD.