Fonmoney -

Concurs de blog-uri - Fonmoney România

Pagina de Facebook al serviciului internațional online de reîncărcare prepay Fonmoney și-a schimbat denumirea în Fonmoney România! Este un motiv de bucurie și ne dorim să sărbătorim acest lucru împreună cu voi, prietenii noștri. Cu această ocazie organizăm un concurs de blog-uri, la care vă invităm să luați parte!

Dețineți un blog și scrieți cu plăcere? Indiferent dacă vă place fotografia, turismul, folclorul, tradiția, gastronomia, tehnologia, moda sau sportul, înscrieți-vă la această competiție și câștigați premiul cel mare, un telefon Samsung Galaxy S4 Mini.

La acest concurs pot participa atât persoanele care locuiesc în România, cât și cele stabilite în străinătate; Singura cerință este ca articolele să fie scrise în limba română. Dacă acestea ar face și referință la România ar fi și mai bine!

Scrieți-ne un mail la adresa [email protected] în care faceți o scurtă prezentare a blog-ului și a persoanei dumneavoastră. Nu uitați ca în descriere să introduceți și link-ul blog-ului. Vom publica această mică prezentare pe blogul nostru, care se bucură în medie de peste 2000 de vizitatori pe lună.

Pe pagina noastră de Facebook Fonmoney România va avea practic loc votarea blog-ului preferat. Îi vom invita pe cei peste 17.000 de fani ai noștri să vă voteze. Blog-ul care va strânge cele mai multe like-uri și share-uri va câștiga, și anume, un telefon mobil.

Profitați acum de concursul Fonmoney și faceți-vă blogul cunoscut atât prin intermediul blog-ului nostru Fonmoney, cât și prin intermediul paginii noastre de Facebook Fonmoney România. Reîncărcați-vă blogul cu energie, convingeți-i pe cei peste 17.000 de fani ai paginii noastre să vă voteze și câștigați un Smartphone Samsung Galaxy S4 Mini și premii sub formă de credit prepay pentru telefonul dumneavoastră!

Cine este Fonmoney?

Fonmoney este un serviciu internațional online de reîncărcare a cartelelor prepaid. Prin Fonmoney puteți reîncărca o cartelă prepay Orange, Vodafone sau Cosmote ușor și la un preț avantajos. Chiar dacă sunteți în România sau chiar dacă locuiți în străinătate, cu Fonmoney puteți încărca o cartelă de telefon de România de oriunde; Rapid, simplu și fără a fi nevoie să vă creați un cont de utilizator.

Prin www.fonmoney.ro/romania nu mai trebuie să vă rugați prietenii sau familia de acasă să vă reîncarce cartela, deoarece acum puteți face asta online, comod, simplu și rapid chiar din fața calculatorului sau prin intermediul unui smartphone.

Perioada de desfășurare a concursului:

10.06.2014-17.07.2014

Premii:

În total vor fi desemnați 10 câștigători.

Premiul cel mare constă într-un telefon Samsung Galaxy S4 Mini;

Ceilalți câștigători vor primi fiecare o încărcare prepay gratuită; Dacă vă aflați în străinătate și nu mai dețineți o cartelă de România, puteți oferi cadou credit prepaid celor dragi de acasă. Cu siguranță se vor bucura!

Reguli pentru participare:

- Cei care dețin un blog personal (pot participa și instituțiile), în cadrul căruia articolele sunt scrise în limba română și care cuprind teme interesante pentru potențialii cititori, pot lua parte la concursul organizat de Fonmoney România;

- Exemple de blog-uri ar fi cele care prezintă fotografii realizate în România, blog-uri prin care se promovează România, prin care tradiția, folclorul, turismul, produsele tradiționale sau sportul românesc se fac remarcate.

- Puteți scrie despre folclor, tehnologie, turism, gastronomie, despre experiențele voastre internaționale sau chiar despre viața românilor în străinătate.

- La acest concurs pot participa atât persoanele care locuiesc în România, cât și cele stabilite în străinătate;

- Nu se impune o limită de vârstă;

- Originalitatea blog-ului reprezintă bineînțeles un punct important, pe baza căreia cititorii își vor vota candidații preferați;

- Pentru a intra în concurs trebuie să faceți o simplă prezentare a persoanei dvs. și a blogului. Puteți să menționați câți ani aveți, din ce oraș proveniți, ce anume v-a determinat să începeți activitatea de blogger și ce vreți să arătați prin articolele dumneavoastră; Bineînțeles trebuie să încercați să vă convingeți cititorii că blogul dumneavoastră este atât de complex și bun încât trebuie votat;

- Dacă doriți, puteți să ne trimiteți și o fotografie cu dumneavoastră. (În cazul în care veți atașa și o fotografie, vă rugăm să ne indicați și acordul dumneavoastră pentru publicarea acestei fotografii pe blog-ul nostru și pe pagina nostră de Facebook.)

 Ce trebuie să faceți pentru a vă înscrie în acest concurs:

- Trimiteți la adresa [email protected] numele, descrierea dvs. și a blogului. Nu uitați ca în descriere să introduceți link-ul blogului;

- După cum am spus și mai sus, ne puteți trimite și o fotografie, însă nu este obligatoriu. Aceasta trebuie să corespundă normelor morale;

- Odată ce am primit mail-ul dumneavoastră, vom posta descrierea și fotografia dumneavoastră  (dacă este cazul) în cadrului blog-ului nostru www.fonmoney.ro/blog/category/concurs-blog/;

- Apoi vom da share acestui articol pe pagina noastră de Facebook Fonmoney Romania;

- Persoana a cărei postare va aduna cel mai mare număr de puncte va avea mai multe șanse de câștig;

- 1 punct pentru fiecare like sau share;

- În concurs vă puteți înscrie începând cu data de 10.06.2014, iar data limită este de 17.07.2014; Blog-ul dumneavoastră va putea fi votat însă până la data de 24.07.2014 ora 09:00 (UTC+01:00);

- Câștigătorul/Câștigătoarea marelui premiu va fi anunțat/anunțată pe data de 24.07.2014 pe pagina noastră de Facebook.

- Ne rezervăm dreptul de a nu posta blog-urile cu caracter politic, licențios, care contravin normelor morale sau care nu corespund cerințelor de mai sus;

Alegerea câștigătorului se va baza exclusiv pe votul publicului; Așadar, surprindeți-vă prietenii prin originalitatea și creativitatea blog-ului, dar și prin descrierea personală. Convingeți-i să vă voteze!