Fonmoney -

Cum fac o reîncărcare online din Italia în România?

➡ Reîncărca din Italia cartela de România cu Fonmoney

 

Cum pot să încarc telefonul din Italia în România?

 

Se poate reîncărca o cartelă românească din Italia? Cum pot încărca telefonul din Italia în România online? Cât timp durează să fac o reîncărcare telefonică în România din Italia? Pot face o reîncărcare online din Italia cu cardul? Cum pot face o reîncărcare sigură din Italia?

 

Căutați un răspuns la întrebările de mai sus? Noi îl avem: Prin Fonmoney se poate reîncărca online cartela ORANGE, VODAFONE sau TELEKOM din Italia în România rapid, sigur, la prețuri avantajoase oricărui buzunar și fără taxe ascunse!

 

Reîncarcă în 3 pași simpli cu Fonmoney

- Introduceți numărul de telefon

- Selectați suma pe care doriți să o reîncărcați: 7 €, 10 € sau 20 €

- Alegeți modalitatea de plată și efectuați plata. Creditul va fi trimis apoi automat.

Nu uitați, pentru a face o reîncărcare din Italia cu Fonmoney NU ESTE NECERSARĂ ÎNREGISTRAREA.

 

Ce modalități de plată există la Fonmoney?

 

- Cardul de credit VISA sau MASTERCARD: Trebuie doar să introduceți cu atenție datele cardului dvs.

- PAYSAFECARD: Este o alternativă perfectă de a face o reîncărcare online fără card de credit sau fără a indica niciun fel de date personale.

- POSTEPAY: Este una din cele mai folosite modalități de plată pentru românii din Italia, care doresc să facă plăți electronice.

- SOFORT BANKING (viramentul bancar direct): Acest serviciu vă oferă posibilitatea de a face plata fără a deține un card bancar propiu zis. În acest caz, pentru a face reîncărcarea onlien din Italia prin transfer bancar este necesar să aveți la îndemână datele contului dvs. de Online Banking.

 

Cât de sigur este să reîncarci cu Fonmoney cartela de România din Italia?

 

Fonmoney le oferă clienților săi siguranță și rapiditate 100%. Echipa noastră are grijă de asta 24/24! Așadar, orice reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom din Italia spre România se face în maximă siguranță.

 

V-am convins cât de ușor, economic și accesibil puteți face o reîncărcare telefonică din Italia în România? Dacă da, vă așteptăm pe pagina noastră special destinată românilor care se află în Italia și care din când în când vor să le trmită celor de acasă un credit prepaid.

 

Pentru orice alte întrebări vă stăm la dispoziție fie pe pagina noastră de Facebook Fonmoney România fie la adresa [email protected].