Fonmoney -

Cum pot trimite bani din Germania în România?

Pentru a trimite bani online din Germania în România faceți click chiar aici ⇒ 

 

Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care și le adresează oricare român ce locuiește în Germania este: „Cum pot trimite bani în România”?, „Se pot trimite bani online în România din Germania?“ sau „Cum pot trimite bani ieftin Germania – România”?

 

Suntem siguri că locuind în străinătate ați acumulat destulă experiență referitor la acest capitol, însă parcă de fiecare dată încercați să găsiți cea mai bună, economică și simplă modalitate de a trimite bani celor de acasă.

 

În acest caz, suntem mândri să vă informăm că acum, prin Fonmoney puteți face nu numai reîncărcări online, ci puteți chiar și trimite bani online din Germania în România la un preț extrem de avantajos, alături de cele mai bune cursuri de schimb valutar. Fonmoney vă permite să evitați comisionale mari ale băncilor.

 

Aici vă explicăm cum puteți trimite bani ieftin în câția pași simpli cu Fonmoney.

 

Accesați pagina noastră dând un click AICI și apoi alegeți produsul: TRANSFER DE BANI ÎNTR-UN CONT BANCAR.

 

  • - Scrieți în câmpul liber suma de bani pe care vreți să o trimiteți.
  • - Introduceți numele destinatarului și IBAN-ul corespunzător contului bancar al acestuia.
  • - Se va afișa un scurt rezumat referitor la transferul dvs. bancar, urmând apoi să vă autentificați pe pagina noastră. Întregistrarea nu durează mai mult de un minut și este bineînțeles, gratuită.
  • - Acceptați termenii și condițiile și selectați modalitatea de plată. Transferul bancar poate fi realizat prin cardul de credit (Visa sau Mastercard) cât și prin serviciul SOFORT Banking.
  • - În funcție de suma trimisă, suntem obligați de către FCA (Autoritatea de Conduită Financiară) să vă verificăm identitatea. Vom avea nevoie să încărcați o copie după pagina pașaportului cu fotografia dvs. sau de o fotografie a cărții dvs. de identitate. Datele dvs. vor fi tratate cu maximă confidențialitate și vor fi utilizate exclusiv în scopul transferului de bani.
  • - După efectuarea plății, tranzacția dvs. va fi procesată așa încât banii să fie trimiși în contul de România cât mai rapid. Durata transferului este de 1-2 zile lucrătoare.

 

După cum puteți observa, Fonmoney vă oferă una dintre cele mai ușoare metode de a trimite bani rapid și ieftin în România. Sunteți gata să vă convingeți de acest lucru?

 

 

Pentru orice fel de întrebări sunteți bineveniți să ne contactați la adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook Fonmoney Romania