Trimite bani în România din străinătate

Cum poți trimite bani în România ieftin și rapid?

Locuiți în străinătate și căutați un serviciu rapid, avantajos și de încredere pentru a trimite bani în România? Tocmai ce l-ați găsit! Fonmoney vă permite să trimiteți bani din străinătate spre orice cont deschis în RON cu 0 taxe ascunse. Fonmoney are o politică transparentă în ceea ce privește prețurile și comisioanele. La noi plătiți exact ceea ce vedeți.
Cum pot trimite bani în România din străinătate?
  1. Scrieți suma pe care vreți să o expediați.
  2. Introduceți cu atenție IBAN-ul și numele beneficiarului sau numele companiei. Dacă doriți să achitați o factură sau doriți să lăsați beneficiarului o scurtă mențiune puteți utiliza câmpul liber destinat detaliilor.
  3. Pentru a continua, logați-vă sau înregistrați-vă pe pagina noastră.
  4. În funcție de suma de bani trimisă, este nevoie să vă cunoaștem puțin mai bine. Vă sfătuim să aveți la îndemână o copie după un act de identitate precum pașaport, carnet de șofer sau buletin în format electronic. Datele dvs. sunt tratate cu confidențialitate și sunt folosite doar în scopul finalizării transferului.
  5. În ultimul pas urmează să selectați metoda de plată: cardul de credit sau SOFORT Überweisung, viramentul bancar direct.
  6. Imediat după efectuarea plății, vom începe procesarea tranzacției. Banii vor fi transferați direct în contul destinatarului în 1-2 zile lucrătoare.
Cea mai ieftină modalitate de a trimite bani acasă
Știați că la momentul actual în străinătate locuiesc în jur de 4 milioane de români? Știați că în ultimii 11 ani s-au trimis în România aproximativ 50 de miliarde de euro din alte țări? Poate că aceste cifre nu vă sunt chiar cunoscute, însă dacă locuiți în străinătate ați căutat cu siguranță servicii de transfer de bani spre România ieftine dar sigure.

Cu siguranță v-ați pus câteva din următoarele întrebări: 'Cum pot trimite bani în România rapid?', 'De unde pot trimite bani în România?', 'Ce comision se ia pentru a trimite bani în România?', 'Care este cea mai ieftină metodă de a trimite bani în România?', 'Pot trimite bani în România de la bancă?' sau 'Prin ce pot trimite bani în România?'. Dat fiindcă transferul de bani, îndeosebi cel internațional ne este atât de necesar, astfel de întrebări sunt perfect normale, iar noi avem răspunsul: Fonmoney.

Scopul nostru este să ne asigurăm că dumneavoastră ca și clienți sau ca și potențiali clienți cunoașteți îndeajuns avantajele noastre față de alte servicii bancare, așa încât la finalul tranzacției să fiți total mulțumiți că ați ales Fonmoney. Cu Fonmoney puteți trimite bani în România indiferent de motiv: educație, susținere financiară a familiei, plata creditelor, achitarea ratelor bancare sau chiar și pentru plata facturilor.

Fonmoney este un serviciu online licențiat de către Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie. Conform acestei licențe, Fonmoney acționează precum o bancă și suntem obligați să ne asigurăm că transferul de bani este realizat în siguranță, că datele dvs. sunt tratate în confidențialitate maximă și că beneficiarul își primește banii rapid, în decurs de 1-2 zile lucrătoare. De ce mai este Fonmoney special? Pentru că vă oferim cel mai bun curs valutar de pe piață, fără a vă impune comisioane mari sau ascunse. La noi plătiți exact ceea ce este afișat!