Fonmoney -

Cum pot știi dacă un website este de încredere sau nu?

➜ Click aici pentru a face o reîncărcare online cu Fonmoney

 

Este Fonmoney o firmă serioasă? A încercat cineva acest serviciu? Dacă fac o reîncărcare online sau un transfer de bani cu Fonmoney pot fi sigur că total va fi în regulă sau că banii mei sunt în siguranță? Dacă am o întrebare cui mă pot adresa la Fonmoney? Deține Fonmoney o echipă Serviciu Clienți? Ma pot ajuta în cazul în care am nelămuriri?

 

Este foarte normal să aveți astfel de întrebări. Orice utilizator care face cumpărături online este preocupat de seriozitatea unui website. La Fonmoney nu trebuie să vă îngrijorați! Prioritatea noastră constă nu numai în siguranța clienților noștri, ci și în siguranța sistemului nostru.

 

Sperând să vă putem răspunde la întrebările voastre, am creat o listă cu posibile întrebări pe care le aveți față de seriozitatea serviciului nostru sau chiar și întrebări pe care vi le-ați adresa cu privire la orice website care vă oferă posibilitatea de online shopping.

 

Prin întrebările de mai jos vom parcurge practic niște un „test de siguranță a paginii web.“  Astfel, puteți vedea dacă o pagină de internet este sigură sau nu.

 

Informațiile oferite de companie sunt clare?

 

Pentru a avea încredere într-un website, este necesar ca firma să furnizeze câteva date clare despre companie precum: adresa, date despre companie și despre fondatorul ei. Acestea ar trebui să fie ușor accesibile utilizatorilor. În cazul serviciului Fonmoney, toate aceste date pot fi găsite aici. Tot aici puteți vedea și că Fonmoney este un serviciu licențiat și reglementat de către Autoritatea de Conduită Financiara (FCA) din Anglia, extrem de importantă pentru transferul de bani online.

 

Lista cu întrebări frecvente conține răspunsuri clare?

 

În mod normal, fiecare website conține o listă cu întrebări frecvente. Acestea sunt menite să îi satisfacă pe clienți, să le răspundă nelămuririlor și să le acorde un sentiment de încredere.

 

Fonmoney are o asemenea listă cu întrebări care v-ar putea ajuta să găsiți răspunsul căutat cu privire la utilizarea serviciilor noastre. Pentru a vedea FAQ-ul nostru click aici.

 

Există o persoană de contact căreia îi puteți adresa personal întrebările dvs.?

 

Aveți o întrebare la care nu i-ați găsit răspunsul în lista cu întrebări frecvente FAQ? Atunci online shop-ul trebuie să vă pună la dispoziție un contact cu departamentul Serviciu Clienți. La Fonmoney există o astfel de echipă, ce poate fi contactată la adresa [email protected]. Astfel, ne asigurăm ca mereu să puteți contacta o persoană competentă cares ă vă poată răspunde la orice fel de întrebare.

 

Cum pot vedea măsurile de siguranță implementate de un website? 

 

Vă sună cunoscut certificatul de garanție SSL? SSL-ul este un sistem care permite schimbul securizat de informații în mediul online; el apare sub forma de HTTPS.

 

Website-urile care au integrat sistemul SSL permit securizarea datelor personale precum adresa de mail, parola, datele despre cardurile bancare sau orice altă informație care se dorește a rămâne confidențială.

 

Astfel, în momentul în care faceți cumpărături online și vreți să fiți siguri că site-ul este unul sigur, verificați pur și simplu dacă pagina web începe cu HTTPS. Fonmoney deține acest certficat, prin urmare orice reîncărcare online sau orice transfer de bani online efectuat pe site-ul nostru Fonmoney este în siguranță.

 

 

 

Există modalități sigure de plată precum Visa sau Mastercard?

 

Siguranța plății prin cardurile de credit Visa sau Mastercard este recunoscută în toată lumea. Ce este special la acestea? În momentul efectuării plății, clientul trebuie să introducă codul de siguranță de pe spatele cardului și pe deasupra el este redirecționat pe o pagină externă, total independentă de website-ul unde a început inițial cumpărăturile. Astfel, procesul de plată are loc pe o platformă externă specializată plăților online.

 

Pe lângă modalitatea de plată prin Visa și Mastercard, Fonmoney oferă și plata prin serviciul SOFORT Banking, adică viramentul bancar direct și plata prin Paysafecard.  În momentul efectuării plății prin cardul de credit, clienții Fonmoney vor fi redirecționați pe platforma de plată ADYEN, ce îndeplinește toate măsurile internaționale de siguranță pentru plățile online. La plata prin Sofort Banking, veți fi redirecționați pe pagina băncii dvs., plata având din nou loc pe o platformă externă, bineînțeles, de data acesta pe cea a băncii.

 

 

 

Există canale sau platforme cu recenzii referitoare la companie?

 

Înainte de a face cumpărături online, clienții caută mereu păreri ale altor clienți pentru a-și face o imagine asupra serviciului sau produsului respectiv. De aceea, orice firmă care dorește să demonstreze că este serioasă sau de încredere va pune la dispoziția clienților un astfel de canal de recenzii.

 

Fonmoney este o companie serioasă și de încredere, lucru demonstrat de nota maximă de 5/5 stele pe portalul internațional de recenzii TRUSTPILOT. Clienții care au utilizat serviciul Fonmoney au lăsat diferite comentarii cu privire la experiența lor cu serviciul nostru de reîncărcare online a cartelei și la transferul de bani. Ne bucurăm să vedem că suntem apreciați!

 

Cât de activă este compania în Social Media? Este importantă prezența ei aici?

 

Da, absolut. Astăzi prezența în mediul online este total necesară. Doar așa compania are posibilitatea de a interacționa direct cu clienții sau potențialii clienți și le poate răspunde la orice fel de întrebări. Social Media este astfel nu doar un canal de Marketing ci și un canal necesar pentru stabilirea încrederii.

 

O companie serioasă trebuie să aibă mereu profilul de Social Media actualizat! Așadar, dacă  observați de exemplu că pe pagina de Facebook al unei companii nu există postări recente sau că utilizatorilor nu li se răspunde întrebărilor atunci puteți deven suspicioși. La Fonmoney însă nu este cazul!

 

Pagina noastră de Facebook Fonmoney Romania conține mereu informații noi referitoare la serviciul nostru de încărcare a cartelei de România sau la serviciul de transfer de bani din străinătate spre România. În plus, postăm mereu fotografii, articole sau știri referitoare la România.

 

În urma întrebărilor și răspunsurilor de mai sus, sperăm că v-am ajutat să vă mai familiarizați cu pagina naostră web și să vă demonstrăm că Fonmoney este o companie serioasă în care puteți avea încredere. Suntem mereu la dispoziția dvs. și orice nelămurire ați avea vă asigurăm că vom face tot posibilul pentru a o clarifica.