Fonmoney -

Cum să economisești bani pentru și în concediu?

 

➜ Click aici pentru a reîncărca online cartela din străinătate

Cine nu așteaptă să plece în concediu? Cine nu așteaptă să descopere locuri noi sau alte culturi?

CU TOȚII NE DORIM ASTA! Însă uneori când se adună toate cheltuielile pentru o vacanță, mulți renunță la îndeplinirea visului, terminând cu clasica propoziție: „Mergem data viitoare”.

Și pentru ca „Data viitoare“ să fie perfectă, vă dăm câteva idei de a organiza o excursie în mod economic sau în așa fel încât să îmbinați utilul cu plăcutul!

Alegeți-vă o dată de plecare din timp și în extra-sezon.

Până la urmă nici nu este chiar atât de rău să vă faceți planul de vacanță cu câteva luni înainte. În plus, dacă puteți, alegeți o dată de plecare în extra-sezon. Veți evita îmbulzeala și fără dar și poate costurile zborurilor și a cazărilor vor fi cu siguranță mult mai mici.

Căutați companii aeriene care să vă asigure un zbor ieftin din România în străinătate? Nu vă faceți griji căci opțiuni sunt mereu: Wizz Air, Blue Air sau Ryan Air.

Cazare ieftină!

Luxul de a sta la hotel este de nedescris! Nu vă putem contrazice, însă în ziua de astăzi există atât de multe alte opțiuni care să vă permită o ședere perfectă indiferent de țara în care doriți să călătoriți. Cel mai nou trend îl reprezintă portalul AirBnb unde puteți închiria apartamente sau chiar și vile de lux la prețuri foarte accesibile. Prin utilizarea serviciului AirBnb nu doar că veți economisi bani, ci veți avea și ocazia să locuiți în apartamente sau case originare locului. Să fim sinceri, dacă plănuiți spre exemplu o călătorie în Grecia, nu v-ar plăcea să locuiți într-o casă sau vilă tipic grecească? Poate că da, poate că nu...în orice caz, portalul AirBnb vă oferă această șansă!

Reîncărcați-vă cartela prepaid din timp cu credit suficient

Indiferent în ce țară ați pleca, cu siguranță veți păstra legătura cu cei de acasă. Înainte de a pleca la drum, dacă aveți o cartelă prepay nu uitați să o reîncărcați cu credit prepaid suficient. Indiferent în ce moment rămâneți fără credit prepaid, aici puteți reîncărca cartela instant: www.fonmoney.ro/romania.  

Puțin mai puțin cu mâncatul în oraș

Nu spune nimeni că o gustare, două, trei nu pot fi luate în oraș. Până la urmă ele fac parte din micile plăceri ale vacanței, nu-i așa? Însă, după experiența noastră o mare parte din banii de vacanță ajung să fie cheltuiți pe mâncare. Doar dacă pentru micul dejun ați economisi de exemplu banii, s-ar simți o mică diferență la final. Câteva legume, fructe sau cereale pentru dimineață cumpărate de la hypermarket nu pot fi o idee rea. Sau?

Sunt souvenirurile necesare?

Răspunsul ar fi DA, fără dar și poate. Dar cum ar fi ca în loc de un magnet de frigider, brichete, scrumiere sau căni personalizate să cumpărăm câte o vedere pentru persoanele dragi? În acest caz  am putea spune că până la urmă nici nu se mai pune problema de bani. Până la urmă gestul contează și amintirea. O vedere poate fi și ea pusă pe frigider...ba chiar nu se poate sparge sau strica, rămânând în cele din urmă o amintire frumoasă de peste mări și țări.

Acum că am ajuns la final, ce spuneți? V-am dat câteva idei bune? Sperăm că da! În orice caz, cu siguranță este suficient loc pentru idei și experiențe noi. Așa că vă așteptăm să ni le împărtășiți. Voi cum economisiți bani pentru și în vacanță?