Fonmoney -

Fonmoney anunță câștigătorul concursului de bloguri!

A sosit momentul ca Fonmoney România să-și anunțe câștigătorii concursului de bloguri!

În primul rând am dori să le mulțumim tuturor participanților, care au hotărât să ni se alăture și să ne împărtășească măcar o mică parte din pasiunile, gândurile și trăirile lor din România și din străinătate.

Ne bucurăm că am cunoscut oameni frumoși, deschiși, talentați, care scriu într-adevăr din plăcere sau care surprind lumea în imagini absolut superb. Le mulțumim că prin articolele și postările lor ne fac părtași la experiențele lor, ne fac să zâmbim și să le apreciem munca.

În urma voturilor de pe pagina noastră de Facebook, marele premiu, ce constă într-un smartphone Samsung Galaxy S4 mini a fost câștigat de Alina Gheba!

Felicitări Alina Gheba și să te bucuri din plin de noul tău telefon! Suntem convinși că abia așteaptă să-și cunoască noul aparținător! ;)

Pentru noi, fiecare participant este un câștigător! Deoarece cu Fonmoney se poate încărca online Orange, Vodafone sau Cosmote atât din țară, cât și din străinătate, le oferim ca și premiu celorlalți participanți o încărcare prepay.

Merită să-i felicităm încă o dată! În lista de mai jos se află toți concurenții noștri, în ordinea înscrierii lor la concurs:

  1. Claudiu Păduroiu -  www.paduroiu-claudiu.ro
  2. Elena Mișcodan - www.medic-roman-in-germania.blogspot.com
  3. Sophie -  www.sophieprinlume.wordpress.com
  4. Alina Moise - www.eusuntalinarea.wordpress.com
  5. Alina Gheba - www.viatainroma.ro
  6. Dan Bandacu - www.dandindeltadunarii.blogspot.ro
  7. Ion Aurel - www.instant-trips.blogspot.ro
 

După cum se poate observa și pe pagina noastră de Facebook, fanii noștri au fost foarte încântați de blog-urile celor nominalizați mai sus. De-a lungul concursului am primit nenumărate mesaje de aprecieri și mulțumiri la adresa inițiativei noastre, dar și asupra participanților noștri!

Le mulțumim frumos încă o dată nu doar participanților noștri, ci și celor care i-au votat, care i-au susținut și celor care s-au bucurat pentru ei!

Suntem mândri că i-am descoperit și că le-am dat ocazia și altora să îi cunoască mai bine!

Fonmoney Romania vă urează mult succes și pe mai departe!