Fonmoney -

La Fonmoney transferul de bani are loc acum și mai sigur și mai rapid prin integrarea sistemului de verificare de la HooYu

➜ Cu Fonmoney puteți face un transfer de bani rapid în România chiar acum

 

Pentru Fonmoney comoditatea, ușurința și siguranța prin care se poate realiza un transfer de bani online joacă un rol extrem de semnificativ. Datoria noastră este să ne asigurăm că fiecare tranzacție este realizată corect și legal, fără fraude și asta va fi mai ușor de acum încolo datorită sistemului pe care l-am integrat cu ajutorul echipei HooYu. Așadar, avem un motiv de sărbătoare!

 

Începând cu 13 octombrie 2016, Fonmoney a încheiat un parteneriat cu Hooyu, o platformă digitală globală, care permite verificarea identității clienților noștri mai rapid, mai sigur și mai ușor.

 

Cum are loc de fapt procesul de verificare prin HooYu?

Verificarea identității clienților prin HooYu are loc printr-o combinație unică a analizei amprentei digitale, printr-un sistem automatizat de analiză a documentelor personale și a biometriei faciale. În plus, HooYu permite verificarea clienților și cu ajutorul mediilor sociale. De fapt, acestea vin ca un ajutor complementar procesului de verificare.

 

Altfel spus, HooYu este integrat în pagina noastră web unde clienții sunt rugați să urmeze 3 pași simpli pentru a parcurge procesul de verificare:

  • Efectuarea unui selfie
  • Atașarea fotografiei carnetului de șofer, a cărții de identitate sau a pașaportului
  • Indicarea unuia din profilurile dvs. din mediul social (de exemplu profilul de Facebook sau de LinkedIn).

Suntem încântați ca de acum încolo să vă oferim o metodă și mai comodă și rapidă de autentificare. De fapt, nu suntem singurii care au fost încântați de această idee. Pe baza colaborării noastre cu echipa HooYu au urmat diferite articole internaționale ce au subliniat importanța și beneficiile aduse de această metodă inovativă de verificare a identității.

 

MobileIdWorld sublinează rapiditatea transferului de bani ce va avea loc de acum încolo pe website-ul Fonmoney. Biometricupdate.com susține importanța schimbării și a vitezei de verificare a identității clienților în era digitală în care trăim. The Papers, Fintech Finance și Planetbiometrics au scris de asemenea despre parteneriatul nostru cu HooYu și despre siguranța și rapiditatea transferurilor bancare internaționale prin sistemul inovativ adoptat de către Fonmoney.

 

Sub această formă, Fonmoney își dorește să vă asigure un transfer de bani 100% sigur, simplu și rapid, evitând riscurile tranzacțiilor frauduloase. Sperăm să vă facă plăcere să utilizați Fonmoney! La noi sunteți mereu bineveniți nu numai pentru a trimite bani online ci și pentru a ne împărtăși ideile și opiniile dvs. Nu uitați, părerea dvs. contează pentru noi!