Fonmoney -

Pagina noastră web are acum un nou design!

Pentru a le oferi clienților noștri mai multă siguranță, claritate și rapiditate, Fonmoney încearcă mereu să se îmbunătățească. Știm că cei care ne urmăresc zilnic atât pe pagina de Facebook, cât și pe pagina noastră de internet sau ne citesc blog-ul așteaptă constant noutăți de la noi. De data aceasta avem o mare noutate: pagina noastră de internet.

 Fonmoney Romania

Dacă în ultimele zile ați făcut o reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom (Cosmote) pe site-ul nostru www.fonmoney.ro/romania cu siguranță ați sesizat schimbarea noastră.

Stați așa! O numim DOAR schimbare de design...căci în rest Fonmoney își păstrează aceleași calități și anume:

  • - reîncărcarea cartelei din străinătate sau direct din România se face la fel de ușor ca și până acum.
  • - posibilitatea de a încărca o cartelă fără necesitatea de a vă crea un cont de utilizator.
  • - păstrarea acelorași prețuri avantajoase.
  • - transparența prețurilor, așa încât să știți clar cât costă o reîncărcare prepay și cât credit este trimis destinatarului.
  • - diversitatea metodelor de plată; În cazul în care vă aflați în străinătate puteți realiza plata utilizând carduri de credit internaționale (Visa sau Mastercard). Totodată, am dori să sublieniem faptul că la Fonmoney puteți plăti și prin Paysafecard sau SofortBanking (viramentul bancar direct).
  • - avantajul de a plăti tranzația în diferite monede precum: Lei, Euro, Lire Sterline, Dolari Australieni sau Coroane Norvegiene.
  • - spiritul motivant și optimist al întregii noastre echipe; Indiferent ce întrebări aveți, echipa noastră vă va răspunde în cel mai scurt timp.

Acestea sunt doar câteva din punctele noastre forte. La acestea am mai putea adăuga totuși internaționalitatea echipei. Chiar credem că faptul că vorbim diferite limbi ne face mai speciali! Vreși să le descoperiți? Vă așteptăm atunci pe site-ul nostru unde vă așteptăm cu un serviciu calitativ și cu multă siguranță.

Accesați www.fonmoney.ro/romania și trimiteți cuiva drag o reîncărcare prepay. Ușor, rapid, avantajos și comod din fața calculatorului, telefonului sau tabletei dvs.