Fonmoney -

Reîncarcă Orange, Vodafone sau Telekom(Cosmote) din Franța

De multe ori ne punem întrebarea de ce pleacă atât de mulți români în străinătate. Ne întâlnim cu acest fenomen nu doar de astăzi sau de ieri, ci de câțiva ani buni. Fiecare român a plecat probabil cu gândul, că dincolo de granițe va găsi un nivel de trai mai bun, un stil mai sănătos de viață și totodată un proces de muncă prin care să-și poată întreține familia sau rudele din România mai bine, mai sigur și mai ușor.

Un număr foarte mare de români trăiesc în Franța; Unii lucrează, iar alții studiază. Indiferent de motiv, sunt departe de casă și de familie și mențin contactul cu aceștia prin diferite mijloace pentru a ține costurile sub control. Internetul și telefoanele mobile sunt cele care dau startul acestei lupte cu distanța. Vă aflați printre cei care sunt stabiliți în Franța și nu știți cum să fiți mai aproape de familie chiar și de la mii de km distanță?

Cu serviciul internațional de reîncărcare prepay www.fonmoney.ro aveți acum posibilitatea de a vă susține financiar familia din România chiar și din Franța. Cei aproximativ 2.300 de km care despart Franța de România sunt de ajuns așa încât dorul de casă să-și facă simțită prezența. Vreți să-l alungați? Cu www.fonmoney.ro/franta vă puteți suna constant familia sau rudele, încărcându-vă constant cartela prepay Orange, Vodafone sau Telekom (Cosmote) România. Ba chiar mai mult de atât, dacă vreți să faceți o bucurie celor de acasă, aveți posibilitatea de le trimite și lor credit pe mobil. Micile cadouri pot face uneori diferența și le aduc celor dragi aminte că ei contează.

Trimiteți acum credit prepay din străinătate în câțiva pași:

          - Scrieți în câmpul liber numărul de telefon pe care vreți să-l încărcați.

          - Alegeți suma pe care vreți să o reîncărcați.

     - Alegeți modalitatea de plată. Nu uitați că Fonmoney vă pune la dispoziție plata prin Paysafecard, Visa, MasterCard sau prin serviciul SofortBanking.

         - Introduceți datele necesare pentru finalizarea plății.

Asta a fost tot. Simplu, rapid și ușor!

Acum, convorbirile cu cei de acasă nu mai sunt o problemă. Încărcați o cartelă prepay de România și vorbiți în voie sau trimiteți sms-uri celor dragi la orice oră! Încărcați online credit prepay Vodafone, Telekom (Cosmote) sau Orange România și bucurați-vă instant de conversațile cu cei de acasă, fie acestea verbale sau scrise!