Reîncărcare online România din Franța

Reîncărcare online cartelă de telefon din Franța - În 3 pași, simplu și fără înregistrare

La ora actuală, Fonmoney este cel mai ușor și sigur serviciu de reîncărcare online din Franța în România. Alături de noi puteți reîncărca din Franța cartela Orange, Vodafone sau Telekom România la un preț accesibl oricărui buzunar. Prețul nu reprezintă însă totul! La Fonmoney aveți parte de seriozitate și rapiditate. Asta înseamnă că puteți reîncărca un telefon de România instant și 100% sigur. Fără înregistrare și fără costuri ascunse. NOU: Cu Fonmoney puteți trimite bani online din Franța în România rapid și la un curs valutar excelent!
Cum fac o reîncărcare online din Franța în România?
  • Pentru a reîncărca Orange din Franța, Vodafone sau Telekom scrieți numărul de telefon în căsuța de lângă, fără a mai introduce prefixul României. Acesta este introdus automat de către sistem.
  • Selectați suma cu care veți reîncărca cartela de România din Franța. Aveți de ales între 7 €, 10 € sau 20 €, incl. TVA.
  • Selectați modalitatea de plată. Din Franța puteți reîncărca o cartelă de România plătind cu cardul de credit Visa, prin serviciul Sofort Überweisung sau prin Paysafecard.
  • ÎDupă finalizarea plății creditul prepaid îi este trimis instant beneficiarului.
Reîncărcare online număr de România din Franța
La Fonmoney puteți reîncărca online din Franța extrem de ușor. Dacă până acum vi se părea că distanța poate fi o piedică în a lua legătura cu cei dragi, Fonmoney vine în ajutorul dumneavoastră. Reîncărcați acum telefonul de România din Franța și fiți mereu aproape de cei de acasă! Reîncărcați online ușor, ieftin, simplu și rapid!