Fonmoney -

Transfer bancar online EUR - RON – Economisește taxele mari ale băncilor!

MTROP_Transfer_bancar_eur_ron

Transferurile EUR - RON de la o bancă la alta din România fie online, fie la ghișeu sunt de obicei extrem de costisitoare, însă cum se spune, nevoie ta obligă. Noi considerăm că nevoia te învață mereu să găsești o soluție mai bună și mai economică pentru buzunarul tău.

Considerăm că Fonmoney este cea mai avantajoasă opțiune de transfer de bani online din EUR în RON. Indiferent dacă vă aflați în străinătate sau în România, dacă dețineți un cont bancar deschis în EUR puteți transfera bani în alt cont deschis în LEI prin intermediul nostru.

 

De ce să faceți un transfer bancar din EUR în LEI cu Fonmoney?

- 100% siguranță și confidențialitate – Prin licența pe care o deținem, licența unei instituții de plată acordată de către Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie, vă asigurăm că informațiile dvs. sunt tratate cu confidențialitate maximă și sunt folosite doar în scopul transferurilor bancare.

- Curs valutar EUR – RON excelent - Cel mai bun de pe piață (Cursul este actualizat zilnic)

- Transfer rapid de bani: În maxim 2 zile lucrătoare banii ajung în cont

- Comod și ușor chiar de acasă: Efactuați transferul bancar de pe un cont de EUR pe alt cont de LEI direct din fața calculatorului.

- Indiferent dacă faceți transferul în numele dvs. sau în numele unei întreprinderi, cu Fonmoney este posibil transferul de pe un cont de EUR în unul de RON.

- Plătește rapid și sigur cu cardul de credit

 

Care sunt comisioanele băncilor din România la transferul în valută EUR – RON?

Comisioanele la transferurile bancare în valută sunt foarte piperate. De exemplu, pentru un transfer de bani EUR-RON de la o bancă la alta banca percepe un comision de 0,10% din suma trimisă, comisionul minim de plată fiind între 10 EUR și 15 EUR, depinde de bancă.

 

Cât de rentabil este să faceți un transfer de bani online în valută de la o bancă la alta în România?

Exemplu: Să presupunem că dețineți un cont deschis în EUR la o bancă din România care percepe un comision de 0,10% la plățile sau transferurile EUR - RON ,comisionul minim fiind 10 EUR pe tranzacție.

 

În acest caz la un transfer de 100 de EUR veți plăti în acest caz la banca dvs. 10 EUR. La fel și în cazul unui transfer de 500 EUR, 1000 EUR, 5000 EUR sau 10.000 de EUR. Odată ce trimiteți sume mai mari, de exemplu 15.000 EUR, comisionul va fi de 15 EUR (0,10% din 15.000 EUR transferați).

 

La Fonmoney însă, fie că transferați 10 EUR într-un cont deschis în RON, fie că transferați 50 EUR sau 100 EUR sau 4000 de EUR (maximul momentan) plătiți un comision fix și extrem de mic: doar 0,99 eur.

Așadar, aveți nevoie urgentă să efectuați un transfer de bani dintr-un cont de EUR în unul de RON? Fonmoney este atunci cu siguranță cea mai avantajoasă opțiune de a transfera bani online în România