Transfer bani online de pe card

Cum trimiți bani online de pe card într-un cont bancar românesc?

La Fonmoney avem un singur scop. Să vă oferim un serviciu de transfer de bani rapid, comod și avantajos. La noi, puteți efectua orice transfer de bani online plătind cu cardul de credit Visa sau Mastercard. Suma poate fi transferată spre orice cont bancar din România deschis în RON, iar banii ajung în contul destinatarului în maxim 2 zile lucrătoare.
Cum fac un transfer de bani online de pe card?
  1. Introduceți suma, IBAN-ul și numele destinatarului
  2. Dacă încă nu dețineți un cont de utilizator pe website-ul nostru, vă rugăm creați unul. Luați aminte că apelativele nu sunt acceptate. Vă rugăm introduceți la înregistrare numele dvs. real.
  3. În cazul în care trimiteți o sumă mai mare de bani, va trebui să urmați un scurt proces de verificare a identității. Pentru a fi siguri că transferul se desfășoară în ordine este necesar să vă cunoaștem puțin mai bine.
  4. Finalizați transferul de bani prin efectuarea plății fie cu cardul bancar, fie prin serviciul Sofort Überweisung.
  5. Odată ce plata a fost finalizată începem cu procesarea tranzacției. așa încât banii să ajungă la destinatar în 1-2 zile lucrătoare.
Transferă bani online de pe card direct în contul bancar
Cu Fonmoney puteți transfera bani online de pe card din străinătate în România la un curs valutar excelent și la un preț avantajos.

Transferul de bani online poate fi realizat atât prin cardul de credit, cât și prin virament bancar direct, SOFORT Überweisung: ușor, rapid și sigur. Pentru a transfera bani trebuie doar să urmați câțiva pași. După finalizarea lor veți ajunge la secțiunea de plată, unde puteți opta pentru cardul de credit. Dacă nu dețineți efectiv un card bancar, puteți selecta opțiunea SOFORT Überweisung, una din cele mai sigure metode de plată în mediul online.

Vreți să vedeți cât de ușor puteți transfera bani online de pe card cu Fonmoney? Nu mai așteptați și începeți chiar acum!