Fonmoney -

Transfer de bani din Olanda în România cu Fonmoney

 

➜  Transferă bani din Olanda în România rapid și economic chiar acum

 

V-ați întrebat până acum „Cum transfer bani din Olanda în România“?, „Cum transferi bani într-un cont de România?” Sau „Cum fac un transfer bancar din Olanda în România?”

 

Ne bucurăm să auzim ca DA, deoarece noi avem un răspuns pentru voi: prin utilizarea serviciului Fonmoney.

 

De curând, Fonmoney România a introdus alături de serviciul de reîncărcare online a cartelei telefonului mobil și SERVICIUL DE TRANSFER DE BANI DIN OLANDA ÎN ROMÂNIA.

 

Prin noi, transferul de bani internațional este simplu, comod și convenabil. Indiferent că destinatarul are un cont ING, un cont Raiffeisen, un cont BCR sau orice alt cont bancar, îi puteți transfera bani din Olanda. Tranzacția poate fi plătită cu cardul dvs. de credit sau direct din contul dvs. bancar prin intermediul serviciului Sofort Banking.

 

Pentru efectuarea unui transfer de bani din Olanda este necesară înregistrarea pe site-ul nostru conform reglementărilor cu Autoritatea de Conduită Financiară. Nu vă faceți griji, înregistrarea durează doar câteva momente.

 

În comparație cu alte servicii de transfer de bani din Olanda, Fonmoney impune un comision de transfer extrem de mic. Comisionul este fix, indiferent de suma trimisă. Fonmoney se distinge de celelalte servicii de transfer bancar prin rata de schimb valutar perfectă. La noi găsiți mereu cel mai bun schimb valutar RON-EUR. Acesta este actualizat în timp real, așa încât rata de schimb să fie mereu în conformitate cu realitatea.

 

Fiind un transfer de bani regulat de către Autoritatea de Conduită Financiară din Anglia, Fonmoney le garantează clienților siguranță 100%. Asta înseamnă că puteți avea încredere în noi și că banii dvs. se află într-un loc sigur.

 

Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unei metode de trimis bani în România din Olanda, o metodă rapidă, simplă și cu până la 80% mai economică decât alt transfer bancar, vă așteptăm pe pagina noastră web www.fonmoney.ro.

 

Pentru întrebări sau informații suplimentare ne puteți scrie mereu pe pagina noastră de Facebook Fonmoney România sau la adresa [email protected].