Fonmoney -

Trimite bani în România din Spania sub formă de credit prepay

Sunteți pasionați de călătorii? Vă place să descoperiți fiecare colț al Europei pentru câteva zile sau preferați să vă lăsați surprinși de bătrânul continent european pe parcursul unei durate mai lungi de timp?

Chiar dacă preferințele diferă, călătoria, fie ea mai scurtă sau mai lungă nu a dăunat nimănui niciodată. Ba chiar mai mult, ne oferă noi perspective, învățăm că fiecare societate are un mod diferit de a trăi față de noi, că vorbim limbi diferite, dar că până la urmă ne înțelegem pentru că suntem oameni. Dar ce se întâmplă când dintr-o simplă călătorie sau schimb de experiență ni se schimbă și cărarea vieții și ajungem să locuim undeva unde probabil nici nu ne-am închipuit că vom locui vreodată?

Acesta este cazul multor români care au plecat să locuiască în Spania.  Prima dată au plecat convinși că vor “gusta” doar câteva luni din viața spaniolilor, după care se vor întoarce acasă. Foarte mulți s-au stabilit însă pe parcurs definitiv în Peninsula Iberică, fiecare cu motivele lui anume. Ați trăit vreodată acestă experiență? Sau sunteți momentan stabilit în Spania?

Întrebarea ar fi următoarea. Cum ați luat sau cum luați legătura cu familia din România?

www.fonmoney.ro/spania vine acum în ajutorul celor stabiliți în celălalt capăt al Europei, și anume a celor care își au acum căminul în Spania, dar a căror viață, gânduri și inimă vor aparține mereu României.

Prin magazinul online Fonmoney îi contactați mult mai repede pe cei de acasă. Mai exact, le puteți trimite sume mici de bani constant pe telefonul mobil. Acest lucru este posibil prin reîncărcarea prepay online a cartelelor de România. Indiferent dacă persoana căreia vreți să-i faceți cadou un credit pe telefon deține o cartelă Vodafone, Orange sau Cosmote, ea se va putea bucura de această reîncărcare prepay.

Ce trebuie să faceți pentru a încărca o cartelă prepay de România din Spania?

Să aveți răbdare 1 minut. Doar atât timp trebuie să acordați serviciului www.fonmoney.ro/spania până să vă bucurați de un nou credit prepay.

-          Trebuie să accesați www.fonmoney.ro/spania sau www.fonmoney.ro (alegeți România)

-          Scrieți numărul de telefon

-          Alegeți suma pe care vreți să o trimiteți sau să o faceți cadou.

-          Selectați o metodă de plată. Aveți de ales între cardul Visa, MasterCard, Paysafecard sau SofortBanking.

-          La ultimul pas va trebui sa introduceți câteva date, în funcție de modalitatea de plată aleasă.

Și gata! Urmând acești pași va fi posibil să faceți o reîncărcare prepay electronică.

Vreți să încercați și voi? Accesați atunci www.fonmoney.ro/spania și fiți mai aproape de România! Fiți alături de cei dragi chiar și prin telefon, prin sms-uri sau internet. Încărcați cartela prepay de România non-stop, ieftin, fără a mai fi nevoie să vă creați un cont. Încărcați prepay direct și instant în România cu www.fonmoney.ro . Susțineți-vă familia chiar și de departe!