Reîncărcare online cartelă din Spania

Cum reîncarc online telefonul de România din Spania?

Ați rămas fără credit prepay pentru cartela de România? Nu vă faceți griji! Cu Fonmoney puteți face o reîncărcare online din Spania la orice oră și la un preț avantajos. Datorită serviciului nostru, puteți reîncărca Orange, Vodafone sau Telekom din Spania fără înregistrare. Pentru reîncărcarea numărului de telefon la Fonmoney nu este nevoie să vă creați un cont de utilizator. Aveți de parcurs doar 3 pași simpli și apoi creditul îi este trimis destinatarului. Reîncărcați chiar acum și vedeți cât de ușor este! Sau, dacă doriți să faceți un transfer de bani Spania-România alături de noi, nu ezitați! Avem un curs valutar excelent! Siguranță și rapiditate 100% garantate!

Cum fac o încărcare online din Spania?
  • Introduceți numărul pe care doriți să-l reîncărcați.
  • Alegeți suma pe care vreți să o trimiteți. Puteți alege între 7, 10, sau 20 de euro.
  • După ce ați ales suma, selectați modalitatea de plată. Puteți opta pentru plata cu Paysafecard, Visa sau pentru serviciul Sofort Banking. Odată ce tranzacția a fost efectuată cu succes, creditul prepay va fi trimis imediat, iar apoi veți primi și un mesaj de confirmare de la operatorul dumneavoastră de telefonie mobilă.
Reîncărcare telefon Orange, Vodafone, Telekom (Cosmote) din Spania

În comparație cu alți furnizori de servicii de reîncărcare online din Spania, la Fonmoney nu este necesară creearea unui cont. Prin urmare, dacă vreți să reîncărcați un număr de România din Spania cu Fonmoney, nu mai trebuie să memorați parole. Chiar și în ceea ce privește modalitatea de plată, aveți la dispoziție mai multe alegeri. La noi, puteți reîncărca o cartelă de România din Spania plătind cu cardul de credit: Mastercard sau Visa sau prin Paysafecard. Încercați chiar acum să faceți o încărcare online din Spania în România cu Fonmoney! Parcurgeți cei trei pași și efectuați plata. De restul ne ocupăm noi!