Fonmoney -

Încărcare cartelă de România din Austria

În fiecare zi primim mesaje de la dumneavoastră și asta ne bucură enorm! Înseamnă că vă interesează serviciul nostru și că sunteți în căutarea unui website prin care puteți face o reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom (Cosmote) din Austria la un preț avantajos.

Fonmoney este serviciul cel mai ușor și rapid prin care puteți reîncărca o cartelă  prepay de România. În mai puțin de 1 minut destinatarul se va bucura de un nou credit pe telefon, fără ca dvs. să ne indicați datele dvs. personale. La noi nu este necesară înregistrarea.

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmați?

1. Introduceți numărul de telefon în căsuța liberă

2. Selectați suma pe care urmează să o trimiteți. Cum puteți vedea și pe site-ul nostru www.fonmoney.ro/romania cât și în tabelul de mai jos vă stau la dispoziție diferite opțiuni de reîncărcare:

Sumele pe care le puteți reîncărca

Plătiți Primiți
7 € 6,30 € incl. TVA (5.08 € net)
10 € 9 € incl. TVA (7,26 € net)
20 € 18 € incl. TVA (14.52 € net)

 3. Alegeți modalitatea de plată care vă convine cel mai mult:

- Puteți încărca cartela Orange, Telekom sau Vodafone prin Paysafecard, o metodă de plată extrem de sigură.

- Pentru a plăti tranzacția vă puteți folosi bineînțeles cardul austriac de credit (Visa sau Mastercard) indiferent de ce bancă aparțineți.

- Puteți face plata folosind serviciul Sofort Banking, foarte cunoscut în Austria și Germania. În acest fel, aveți posibilitatea de a face plata printr-un transfer bancar direct.

Odată ce ați urmat acești trei pași, creditul prepay va fi trimis instant. Nu numai că sună extrem de simplu, dar la fel de ușor puteși și reîncărca prin Fonmoney. Ne bucurăm să vă avem alături zilnic de noi aici, cât și pe pagina noastră de Facebook Fonmoney România.

Pentru întrebări ne puteți contacta chiar aici pe blogul nostru sau la adresa de mail [email protected]