Reîncărcare Orange România

Reîncărcare online Orange 100% sigur, rapid și economic

Cu Fonmoney puteți reîncărca online cartela Orange de România extrem de simplu și rapid. Trimiteți chiar acum credit prepay Orange celor dragi din România fără să mai trebuiască să vă înregistrați. Alături de Fonmoney reîncărcarea Orange îi este trimisă instant destinatarului. Cu Fonmoney puteți trimite bani online și în România rapid și cu un curs de schimb excelent!
Cum pot încărca cartela Orange din străinătate?
  1. Introduceți în câmpul liber numărul de telefon Orange.
  2. Alegeți una din sumele pe care vreți să le reîncărcați. În tabel sunt afișate sumele disponibile pentru reîncărcările Orange prepay.
  3. Ca și metodă de plată puteți alege între Sofort Banking, Paysafecard sau cardul de credit (VISA sau Mastercard). După efectuarea cu succes a plății, expeditorului i se va afișa pe website-ul nostru un număr de tranzacție, iar destinatarul ar trebui să primească un sms de la Orange România cu creditul prepaid actual.
Informații despre cartela prepay Orange și despre verificarea creditului prepay
Orange România le oferă clienților săi următoarele produse prepaid: PrePay și Orange Young. Totodată, utilizatorii Orange au la alegere o paletă largă de oferte și planuri tarifare precum Net New, Net Mail și Net Friends.

Vă întrebați 'Cum pot afla cât credit Orange mai am pe telefon?' Pentru a afla răspunsul, tastați 333 și apăsați tasta de apel. Formând *133# puteți obține și informații cu privire la minutele, sms-urile și internetul 3G sau 4G de la Orange. Tot aici veți găsi și detalii cu privire la valabilitatea creditului Orange.
O altă modalitate de a afla cât credit prepay Orange dețineți momentan pe telefon este să vă logați în contul dvs. Orange de pe pagina oficială Orange România.