Fonmoney -

Întrebări și răspunsuri utile pentru transferul de bani online cu Fonmoney

Intrebari legate de transferul de bani în România din străinătate

➜ Click aici pentru a face un transfer de bani online în România din străinătate

Care este cel mai ieftin și avantajos serviciu de transfer de bani în România ? Care este cea mai rapidă și ușoară metodă de a trimite bani acasă din străinătate? Fără îndoială, Fonmoney. De ce? Pentru că noi vă oferim cel mai bun curs valutar EUR-RON, rapiditate și siguranță.

Atunci când vine vorba de trimis bani, avem cu toții întrebări, ceea ce este perfect normal. De aceea, am creat o listă cu întrebări care v-ar putea fi utile.

Cum să fac un transfer de bani internațional cu Fonmoney?

Pentru a transfera bani în contul bancar de România cu Fonmoney aveți de urmat doar câțiva pași simpli.

- Accesați pagina noastră www.fonmoney.ro, alegeți ca și țară România și apoi să selecați opțiunea „Transfer de bani online într-un cont bancar“.

- Introduceți suma pe care doriți să o trimiteți.*

- Introduceți numele și IBAN-ul destinatarului

- Efectuați plata prin cardul de credit sau Sofort Banking.

Asta este tot. Odată ce ați efectuat plata, ne intrăm în rol și avem grijă ca transferul dvs. de bani să fie realizat în 100% siguranță și să ajungă în contul beneficiarului în cel mai scurt timp.

*ATENȚIE! În funcție de suma de bani transferată, vom avea nevoie de câteva informații de la dvs. Conform regulamentului impus de către Autoritatea de Conduită Financiară la nivel european, trebuie să ne cunoaștem mai bine clienții pentru a ne asigura că orice transfer de bani este realizat în deplină siguranță și evident, pentru a ne asigura că destinatarul va primi banii la timp.

Ce informații sau documente trebuie să furnizez pentru a putea trimite bani?

- Pentru un transfer de până în 250 € nu este necesar să ne furnizați niciun document sau informație suplimentară.

- Pentru transferuri ce cuprind sume mai mari de bani conform este necesar să vă verificăm identitatea. În acest caz, va trebui să urmați un scurt proces de verificare (Vă rugem să aveți la îndemână o copie după partea din față și din spate a cărții de identitate sau o copie după pașaportul sau buletinul dvs. în format PNG, JPG, JPEG sau PDF. Documentele atașate trebuie să fie clare și data validității să fie vizibilă.

Cât timp durează să faci un transfer de bani online?

În mod normal un transfer de bani online durează la Fonmoney între 1-2 zile lucrătoare.

Vă rugăm rețineți faptul că verificările de siguranță pot afecta uneori durata transferului de bani. În unele cazuri, în funcție de valoarea transferul dvs. de bani este posibil să vă cerem informații suplimentare, conform reglementărilor impuse de către Autoritatea de Conduită Financiară la nivel internațional.

Cum pot vedea status-ul actual al tranzacției efectuate?

Pentru a face un transfer de bani este necesar să vă înregistrați. Odată ce înregistrarea a fost confirmată vă puteți loga oricând în contul dvs. unde puteți vedea toate detaliile tranzcțiilor dvs.

Este sigur să transfer bani online cu Fonmoney?

Fonmoney este o instituție autorizată de plată ce acționează conform reglementărilor impuse de către Autoritatea de Conduită Financiară (FCA) și controlată de către Administrația Financiară a Maiestății Sale (HMRC). Adaptându-ne la cerințele și regulamentul acestor insituții, vă asigurăm un transfer de bani sigur și 100% de încredere.

Fonmoney este un serviciu sigur nu doar prin faptul că este autorizat ca instituție de plată, ci și prin faptul că oferă un website sigur. Mai multe detalii cu privire la siguranța unei pagini web găsiți aici.

Ce comision se percepe la transferul de bani online?

La Fonmoney orice transfer de bani este doar 0,99 €, indiferent de suma trimisă. Nu există alte taxe ascunse!

Câți bani pot transfera pe parcursul unei singure tranzacții?

Fiecare utilizator poate transfera pe tranzacție maxim 2000 €.

Există o limită de transfer de bani pe lună?

Da. Cu Fonmoney puteți face un transfer bancar în România în valoare de 4000 € maxim pe lună. De menționat este și faptul că la transferul de bani prin Fonmoney suma primită de către același beneficiar nu poate depăși 3000 € pe lună.

Pot trimite bani online în orice zi?

Fonmoney vă stă la dispoziție 24/7. Serviciul nostru vă este accesibil oricând. Puteți plasa comanda tranzacției dvs. în orice zi ÎNSĂ, dacă faceți un transfer de bani la sfârșit de săptămână sau într-o zi de sărbătoare procesarea tranzacției dvs. va începe odată ce instituțiile bancare își vor relua activitatea.

Ce curs valutar oferă Fonmoney la transferul de bani online?

Fonmoney vă oferă cel mai bun curs valutar! În plus, prin sistemul nostru automatizat beneficiați mereu de un curs valutar actualizat.

Atenție! Dacă transferul dvs. de bani are loc în afara orelor de tranzacționare la bursă, este posibil ca schimbul valutar să se schimbe în momentul finalizării tranzacției. În cazul unor asemenea schimbări veți fi informat pe e-mail. Ne rezervăm dreptul de a ajusta cursul valutar atunci când piețele sunt închise (La sfârșit de săptămână, în zile de sărbătoare) pentru a evita eventuale pierderi rezultate ca urmare a variației cursului valutar și pentru a ne asigura că transferurile de bani ale clienților noștri sunt realizate cu succes până la final.

Sperăm că prin acest articol v-am răspuns la o mare parte din întrebări. Totuși, dacă mai doriți să aflați și alte informații ne puteți contacta mereu echipa noastră de Serviciu Clienți la adresa [email protected] sau ne puteți contacta și pe pagina noastră de Facebook Fonmoney România. Bineînțeles, puteți consulta oricând și pagina noastră de Întrebări și răspunsuri frecvente FAQ chiar aici.

Între timp, noi vă așteptăm să începeți transferul bancar online CHIAR AICI.