Transfer bancar în România din străinătate

Transfer bancar online EUR-RON la cel mai bun curs valutar

Sunteți interesați să efectuați un transfer bancar internațional rapid, sigur și economic? Cu Fonmoney este acum posibil chiar din fața calculatorului sau chiar de pe tabletă sau telefonul mobil. Cu Fonmoney orice transfer bancar EUR-RON este realizat la timp, în decurs de 1-2 zile lucrătoare. Beneficiarul primește suma direct în contul bancar, indiferent de bancă, fără să mai trebuiască să se deplaseze la vreo agenție și fără să plătească vreun comision la ridicarea banilor. Începeți chiar acum transferul și profitați de cursul nostru valutar excelent.
Cum fac un transfer bancar spre România?
  • Introduceți suma ce urmează să o expediați și IBAN-ul și numele destinatarului
  • După ce IBAN-ul a fost verificat, urmează să vă autentificați sau să vă înregistrați pe website-ul nostru.
  • Conform reglementărilor impuse de către Autoritatea de Conduită Financiară, în funcție de suma expediată este necesară verificarea identității. Trebuie doar să aveți pregătită o copie de buletin, pașaport sau carnet de conducere de tip electronic. Bineînțeles, datele dvs. sunt folosite doar în scopul transferului bancar și nu vor fi făcute publice. Siguranța este garantată!
  • Efectuați apoi plata utilozând cardul de credit sau viramentul bancar direct prin serviciul SOFORT Banking.
  • Ați efectuat plata cu succes? Perfect! De restul ne ocupăm noi! Banii vor ajunge la destinatar în 1-2 zile lucrătoare.
Cât durează un transfer bancar internațional?
Prioritatea noastră este nu numai să vă oferim posibilitatea unui transfer bancar rapid și comod, ci și să vă satisfacem pe deplin. Ce înțelegem mai exact prin asta? Un serviciu complet care se caracterizează prin corectitudine, siguranță și printr-o echipă de Serviciu Clienți care să vă răspundă în timp util și care să vă acorde tot sprijinul pe parcursul transferului bancar.

În ceea ce privește comisionul la transferul bancar, Fonmoney este unul din cele mai avantajoase servicii de pe piață. Pentru orice transfer bancar se va reține un comision fix, extrem de mic. În plus, la noi nu există costuri ascunse. Odată ce ați introdus suma pe care doriți să o trimiteți, vi se va afișa și suma exactă de plată.