Fonmoney -

Crăciunul bate la ușă – 5 lucruri de nelipsit din casa fiecărui român!

Este o agitație maximă, în magazine toată lumea e în goana după cadouri, vitrinele sunt împodobite unele mai frumoase și mai strălucitoare decât altele, iar pe fundal se aude ceva ce cu siguranță toți cunoaștem „O, ce veste minunată“, colinda omniprezentă în căminele românilor.

Și DA, CE VESTE MINUNATĂ – Crăciunul bate la ușă!

Este acea perioadă a anului când românii indiferent în ce colț al lumii s-ar afla, se adună ACASĂ, în România pentru a petrece aceste sărbători în FAMILIE. Fiind probabil una din cele mai îndrăgite perioade ale anului, Crăciunul are o însemnătate aparte pentru români. Cu această ocazie ies la iveală talentul bucătăreselor românești, dragostea pe care o simțim față de cei dragi, bunătatea noastră și dorința de a face bine. Nu că de obicei nu am fi cuprinși de dorința de a face bine, însă acum, sentimentul de pace și liniște este dominant.

Piețele de Crăciun, vinul fiert, mirosul de portocale și scorțișoară ne fac să simțim și mai intens venirea sărbătorilor și ne aduc aminte că trebuie să ne punem pe treabă căci:

  1. Colindele așteaptă să răsune în toată casă și să fie fredonate de la mic cu mare. Și pe bună dreptate, căci fără ele sărbătorile nu ar avea același farmec.
  2. Sarmalele stau nerăbdătoare în centrul mesei, așteptând să fie puse la fiert. Sunt conștiente de faptul că reprezintă centrul atenției la masa de Crăciun.
  3. Cozonacul cu nucă îi zâmbește cuptorului! Știe că este în concureță maximă cu sarmalele, așa că așteaptă și el să fie bine copt și rumenit, căci doar așa poate ieși extrem de pufos și delicios.
  4. Bradul de Crăciun este emoționat deja. Abia așteaptă să își descoperele noua îmbrăcăminte pentru această iarnă. Speră la ghirlande roșii să se asorteze cu culoarea Crăciunului, dar totodată i-ar plăcea și să fie împodobit cu globuri aurii, argintii și „îmbujorat“ de beculețe multicolore. Cu orice preț dorește să fie în centru atenției.
  5. Cadourile dansează sub brad de nerăbdare. Care mai de care sunt mândru să își cunoască noul „proprietar“ și să le satisfacă dorințele. Apropo de cadouri! Nu uitați că alături de www.fonmoney.ro/romania le puteți reîncărca celor dragi creditul cartelei Orange, Vodafone sau Telekom cu 5 EUR, 7 EUR sau 20 EUR incl. TVA. În prag de Sărbători oricum vorbim mult la telefon, scriem sms-uri sau navigăm pe internet, așa că fără îndoială un asemenea cadou ar fi extrem util! ;)

FAMILIA în cele din urmă așteaptă să fie reîntregită și bineînțeles așteaptă musafirii cu masa îmbelșugată. Un aperitiv, un vin bun, mâncare cât cuprinde din nou, veselie, voie bună și cadouri oferite cu drag...și bineînțeles măcaaaar puțină ZĂPADĂ!

Cam asta își dorește orice român de CRĂCIUN! Lucruri simple dar fără de care Crăciunul nu ar fi Crăciun! Voi ce vă doriți de Sărbători?