Fonmoney -

Cum trimit bani din Olanda în România?

Cea mai sigură, rapidă și ieftină metodă de a trimite bani din Olanda în România este Fonmoney. Click aici pentru a trimite bani acum

 

Sunteți în căutarea unei metode rapide de trimis bani în România din Olanda? Căutați cea mai simplă și avantajoasă modalitate de a trimite bani într-un cont bancar de România?

 

Dacă da, ne bucurăm să vă informăm că de aceea există Fonmoney. În 2012, Fonmoney s-a lansat pe piața internațională cu un serviciu care le permitea românilor de pretutindeni să trimită bani pe telefon sub formă de reîncărcări prepay online. După 4 ani de experiență în acest domeniu, Fonmoney a introdus un nou serviciu prin care românii aflați în Olanda pot trimite bani online în România foarte ieftin și la cel mai bun schimb valutar EUR-RON.

 

Cum pot trimite bani din Olanda cu Fonmoney?

 

Pentru a trimite bani din Olanda în România accesați www.fonmoney.ro și alegeți opțiunea „Transfer de bani într-un cont bancar“. Introduceți apoi suma pe care vreți să o trimiteți în România și codul IBAN al beneficiarului. În pasul următor urmează un scurt proces de înregistrare pentru verificarea identității, conform normelor impuse de către Autoritatea de Reglementare a activităților financiare din Anglia). După încheierea procesului de înregistrare urmează plata tranzacției ce poate fi realizată cu cardul de credit sau prin transfer bancar din contul dvs., indiferent de banca de care aparțineți (serviciul Sofort Banking).

 

Care este comisionul de transfer?

 

La orice trimitere de bani din Olanda spre contul de România se aplică un comision foarte mic și fix, indiferent de suma de bani transferată. Doar 0,99 €!

 

Este Fonmoney un serviciu sigur pentru a trimite bani online din Olanda?

 

DA, Fonmoney oferă cel mai înalt grad de securitate! Firma Fonmoney este licențiată ca și Instituție de plată și este reglementată de către Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie. Astfel, banii clienților noștri și datele lor sunt mereu în siguranță.

 

Cât timp durează până când banii trimiși din Olanda vor ajunge în contul de România?

 

Transferul de bani spre România durează la Fonmoney între 24 h – 48 h lucrătoare.

 

Pe scurt spus, dacă vreți să găsiți cel mai bun mijloc de a trimite bani în România din Olanda, FONMONEY este alegerea potrivită – Rapiditate, siguranță maximă, comision fix și mic, indiferent de cât de mică sau mare este suma trimisă și cea mai bună rată de schimb valutar.

 

Noi suntem gata să vă ajutăm să trimiteți bani celor dragi de acasă. Voi sunteți? Dacă da, faceți click chiar aici ⇒.