Fonmoney -

Fonmoney oferă serviciul de reîncărcare telefonică online în 22 de țări!

Incarcare cartela cu Fonmoney

Reîncarcă aici cartela de România

Fonmoney, serviciul care vă permite încărcarea cartelelor Orange, Vodafone sau Telekom (Cosmote) în România este activ și pentru alte 21 de țări. Încetul cu încetul Fonmoney și-a croit drumul pe mai multe continente cu dorința de a le oferi clienților săi una din cele mai ușoare modalități de a fi alături de cei dragi.

Europa: Croația, Polonia, România, Ucraina

Africa: Camerun, Coasta de Fildeș, Madagascar, Senegal, Tunisia, Zimbabwe

Asia: Filipine, India, Tailanda, Turcia

America: Argentina, Colombia, Cuba, Ecuador, Haiti, Jamaica, Peru și Republica Dominicană

Pe deasupra, pentru a fi cât mai aproape de clienții săi Fonmoney a învățat să vorbească mai multe limbi precum: româna, spaniola, italiana, engleza, franceza, germana, portugheza, maghiara, sârba, slovaca, croata, ceha, poloneza, ucraineana, rusa sau bulgara.

Cu toții știm că ceea ce ne ține cel mai aproape de familie, prieteni sau cunoștiințe este COMUNICAREA, așadar ea este indispensabilă. În acest sens, Fonmoney vine în sprijinul vostru, oferindu-vă posibilitatea de reîncărcare a cartelelor de telefon rapid, simplu și 100% sigur.

În plus, pentru a ușura vehement procesul de încărcare prepay, Fonmoney a ales ca înregistrarea utilizatorilor să nu fie obligatorie. Excluzând necesitatea de creare a unui cont de utilizator, în câțiva pași simpli, respectiv în câteva momente veți putea reîncărca o cartelă de telefon fără nicio problemă.

Vreți și voi să vă reîncărcați creditul prepay cu Fonmoney la un preț accesibil oricărui buzunar? Sau vreți să faceți cuiva o surpriză? Atunci vă așteptăm pe site-ul nostru www.fonmoney.ro. Reîncărcați prepay - Cadoul ideal de la distanță pentru cineva drag!