Fonmoney -

La orice încărcare online primești acum mai mult credit pe telefon! TVA-ul a scăzut!

Anul 2016 ne aduce vești bune: TVA-ul a scăzut, așadar la orice încărcare online Orange, Vodafone sau Telekom primiți acum mai mult credit pe telefonul mobil!

Conform noului cod fiscal intrat în vigoare la 01.01.2016 cota standard de TVA în România a scăzut de la 24% la 20%, iar pentru anumite categorii de bunuri sau servicii acesta a scăzut la 9% sau chiar la 5%.

Clar este un motiv de bucurie când ne gândim că astfel putem face economii!

Un bun exemplu este creditul primit de către utilizatorii prepay

În mod normal, când cineva face o reîncarcă creditul cartelei prepay, beneficiarului i se trimite creditul INCLUSIV cu TVA-ul României.

ÎNSĂ, dat fiindcă pentru fiecare serviciu sau bun consumatorul trebuie să plătească statului român cota de TVA, aceasta i se va reține automat din creditul prepaid reîncărcat, primind în cele din urmă mai puțin credit prepay. Acum însă din fericire TVA-ul a scăzut cu 4 procente, așadar pentru orice încărcare Orange, Vodafone sau Telekom vă veți bucura de mai mult credit prepaid!

În tabelul de mai jos puteți vedea exact cu cât credit prepaid veți primi acum mai mult la încărcarea electronică prin Fonmoney față de anii precedenți:

Prices_RO_TVA_New_484x252px

Orice diferență contează, oricât ar fi de mică. Sunteți și voi de acord cu asta? Dacă da, nu mai așteptați și încărcați chiar acum cartela prepay. Sunteți mereu bineveniți la Fonmoney, cel mai simplu, sigur și rapid serviciu pentru reîncărcarea online a cartelei prepaid. Pe deasupra puteți efectua o încărcare fără să vă creați un cont de utilizator!