Fonmoney -

Plecați în vacanță? Nu uitați să vă reîncărcați creditul telefonului!

>Vă mai amintiți de „Vine vacanța cu trenul din Franța“? Cu siguranță vă este cunoscută această expresie! Dintotdeauna ne făcea fericiți deoarece anunța „vacanța mare“ de vară. Pe parcurs am crescut și noi și  deși „vacanța mare“ a început treptat, treptat să se scurteze, ne mai bucurăm din când în când de câteva zile libere.

Oricum, cert e că soarele ne zâmbește, bagajele stau la ușă, prietenii ne așteaptă, și mercurul crește în termometru. Fără îndoială,  miroase a concediu! V-ați făcut planuri pentru această vară? Unde veți călători? Franța, Spania, Portugalia, Grecia, Italia, Anglia, Filipine, Cuba, Republica Domnicană…? Sau preferați să străbateți România în lung și în lat?

Indiferent ce punct de pe hartă ați alege, vă amintim că Fonmoney este mereu alături de voi și telefonul dvs. Înainte de a pleca la drum ar fi perfect să vă reîncărcați cartela prepay doar pentru a fi siguri că îi puteți contacta e cei dragi în orice moment.

De ce ați alege Fonmoney? Pentru că este cel mai rapid serviciu pentru a reîncărca o cartelă Orange, Vodafone sau Telekom; Pe site-ul nostru NU trebuie să vă înregistrați. La Fonmoney cartela dvs. va fi reîncărcată în mai puțin de câteva minute. Cum ? Prima dată introduceți numărul de telefon în câmpul liber, alegeți suma iar apoi faceți plata.  Mai simplu de atât nu se poate!

Acestea fiind spuse, nu ne mai rămâne decât să vă urăm vacanță plăcută, un concediu odihnitor sau distracție pe măsură! Să profitați de munte, de aer curat, de mare, de răsărituri de neuitat și bineînțeles de toate momentele alături de cei dragi!